مصرف لبنیات خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه مصرف لبنیات خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد، گفت: دلیل کاهش ابتلا به این سرطان با مصرف لبنیات، این است که محصولات لبنی حاوی کلسیم، ویتامین D، لیپید‌های شیر و پروبیوتیک‌هایی هستند که می‌توانند از بروز سرطان روده بزرگ جلوگیری کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *