وکیل اتباع خارجی
وکیل برای اتباع خارجی
وکیل اتباع خارج یکی از آن دسته کسانی است که می تواند رد جریان پرونده های مربوط به تابعیت و مقررات اقامت در کشور فعالیت کند و شرایط نسبتا خوبی را برای افراد بوجود اورد تا بتوانند از تضییع حقوق خود جلوگیری کنند. مسلما اتباع خارجی ممکن است شرایط نسبتا مطلوبی را در کشوری دیگر نتوانند تجربه کنند نسبتا دچار سختی های بسیار زیادی در زندگی شوند. وکیل اتباع خارجی بهترین و متخصص ترین کسی است که می تواند جریان پرونده های مختلف را به بهترین نحو ممکن مورد رسیدگی قرار دهد. وکیل اتباع خارجی با دیگر وکلایی که افراد می شناسند و می توانند از آنها کمک بگیرند دارای تفاوت های نسبتا زیادی است و نمی توان میزان توانایی های آنها را یکسان دانست.
وکیل اتباع خارج را باید با توجه به توانایی ها و تخصص هایی که دارد موردشناسایی قرار داد و جریان پرونده های خود را به او واگذار کرد. وکیل اتباع خارج بهترین و حرفه ای ترین کسی است که می تواند جریان پرونده های مختلف مربوط به حقوق بین الملل خصوصی را تا حد زیادی در جریان قضایی مورد پیگیری قرار داد و به بهترین نحو ممکن انها را به نتیجه برساند.
وکیل اتباع خارج به دلیل تحصیلات حقوقی و توانایی هایی که دارد می تواند به راحتی جریان دادرسی پرونده های مربوط به اتباع خارجی را در مدت زمانی کوتاه مورد حل و فصل قرار دهد و آنها را به نتیجه برساند. برخی از افرادی که با وکیل اتباع خارج آشنایی ندارند و از توانایی های او اطلاع ندارند دقیقا نمی دانند که چگونه باید از وکیل اتباع خارج کمک بگیرند و او را پیدا کنند. در چنین شرایطی به چنین افرادی توصیه می شود که در ابتدا از طریق منابع مطمئن اطلاعات لازم را بدست آورند و سپس با کسب این اطلاعات جریان دادرسی پرونده هایی را که با ان مواجه شده اند را به یک فرد متخصص و حرفه ای واگذار کنند.
وکیل اتباع خارج و اهمیت حضور او در جامعه
وکیل اتباع خارج در حالت کلی کسی است که بهتر از افراد دیگر از جریان دادرسی پرونده های مختلف اشنایی دارد و میتواند پرونده های مربوط به حوزه های مربوط به حقوق بین الملل خصوصی و عمومی را به نحوی صحیح مورد بررسی قرار دهد تا انها را به نتیجه برساند.
حقیقت ان است کهه اتباع خارج در همه جای دنیا حضور دارند و نمی توان آنها را جدا از جامعه دانست. اتباع به کسانی گفته می شود که محل تولد انها رد یک کشور و محیط دیگر است و به دلایل مختلفی این افراد مجبور می شوند که در محیطی غیر از محل تولد خود وارد شوند و زندگی کنند. در چنین مواردی قانونگذار کشور ما قوانین بسیاری زیادی را برای این افراد در نظر میگیرد تا انان بتوانند نتایج نسبتا خوبی را بدست آورند و با قوانین و مسائل حقوقی تا حد زیادی آشنا شوند و بتوانند با استفاده از این مباحث عملکرد خود را در جریان پرونده های مختلف گسترش دهند و شرایط نسبتا خوبی را ایجاد کنند.
وکیل اتباع خارج دارای ویژگی ها و خصوصیاتی است که نمیتوان آنها را نادیده گرفت و تمامی کسانی که میخواهند در مورد مسائل مربوط به تابعیت اطلاعات نسبتا خوبی را بدست آورند باید به دفتر وکالت این فرد حرفه ای و متخصص مراجعه کنند تا تمامی مسائل به صورت دقیق و کاملا صحیحی برای ان ها موشکافی شود و توضیح داده شود تا آنها بتوانند با داشتن اطلاعات مفید در جامعه به فعالیت بپردازند و جریان دادرسی پرونده خود را به این فرد ارجاع دهند.
از آنجایی که تابعیت و اخذ اقامت در کشوری دیگر کار راحتی نیست و افراد راحتی به تنهایی نمی توانند این کارها را انجام دهند بهتر است به سراغ یک فرد متخصص در این زمینه گفت که تمام نکات قانونی و مسائلی را که مربوط به اتباع خارج است را بداند و بتواند با زبانی ساده این مسائل را برای افراد مورد تحلیل و بررسی قرار دهد.
آمار و ارقام بدست آمده در سال های اخیر به خوبی این موضوع را نشان می دهند که بسیاری از افرادی که جز اتباع خارجی به حساب می آیند و نمی توانند از حقوق خود دفاع کنند و دچار اسیب ها و خسارات مالی بسیار زیادی می شوند کسانی هستند که از مسائل مختلف آگاهی ندارند و نمی دانند که باید در مواقع مختلف چه کنند و قانون در مورد آنها چه نظری دارد.
عموم افراد حتی کسانی که جز اتباع خارجی به حساب نمی آیند به راحتی می توانند با مراجعه به وکیل اتباع خارج در مورد مسائل مختلف اطلاعات قانونی لازم را بدست آورند و جریان پرونده هایی را که با آن درگیر می شوند را از طریق وکیل اتباع خارج مورد بررسی و پیگیری قرار دهند.
مشاوره حقوقی با وکیل اتباع خارج
یکی از عمده ترین چالش هایی که بسیاری از افراد با ان درگیر هستند و نمی دانند که چگونه باید مسائل و مشکلات مربوط به آن را مورد حل و فصل قرار دهند آن است که نمی توانند به راحتی در هر زمان و موقعیتی به وکیل اتباع خارج مراجعه کنند و جریان دادرسی پرونده خود را به او واگذار کنند. در چنین شرایطی افراد به سراغ راهی می روند که بتوانند در مدت زمانی کوتاه و سریع از طریق مشاوره حقوقی با وکیل اتباع خارج، پاسخ سوالات خود را پیدا کنند و راه حلی مناسب برای حل مشکلات مربوط به پرونده خود را پیدا کنند. برخی از افراد از این مسائل هیچ اطلاعی در دست ندارند و نمی داند که چگونه باید از این مباحث استفاده کنند تا جریان پرونده های خود را به خوبی مدیریت کنند و آنها را به نحوی سریع پیش ببرنند.
وکیل اتباع خارج کسی است که می تواند هم به صورت حضوری و هم به صورت غیر حضوری به ارائه خدمات بپردازد و سوالات موکلان خود را پاسخ دهد. همه افراد میتوانند با کمک وکیل اتباع خارج جریان دادرسی پرونده های خود را در کوتاهترین زمان ممکن بدون انکه کوچکترین مشکلی ایجاد شود به راحتی پیش ببرند و تمامی جریانات مربوط به آن را به صورت حضوری و غیر حضوری مدیریت کنند تا به نتایجی صحیح و درست دست پیدا کنند.
مشاوره غیر حضوری با وکیل اتباع خارج به نحوی است که افراد می توانند به راحتی با تلفن همراه خود با وکیل اتباع خارج تماس بگیرند و سوالات خود را بپرسند. این روش بسیار راحت و سریع است و همه افراد میتوانند در هر زمان و مکانی که هستند از آن استفاده کنند و سوالات خود را به طور دقیق بپرسند تا راه حل های مناسب مخصوص به آن رد کوتاه ترین زمان ممکن به آنان پیشنهاد شود. وکیل اتباع خارج می تواند از طریق برنامه های اینترنتی نیز پاسخ افراد را بدهد و سوالات آنها را به صورت اینترنتی مورد بررسی و تجزیه قرار دهد تا بهترین روش و پاسخی مناسب برای آن پیدا کند و به متقاضیان خود کمک کند تا در مدت زمانی کوتاه پاسخ سوالات خود را پیدا کنند.
وکیل اتباع خارج را بشناسید.
مهاجرت و رفتن از کشوری به کشور دیگر امروز یک امر متداول در تمام دنیا محسوب می شود. در واقع هر انسانی بنابر شرایط زندگی فردی و اجتماعی خود و بر اساس شرایط ایجاد شده می تواند تصمیم به تغییر کشور زندگی خود و رفتن به سرزمینی دیگر را بگیرد. بنابراین کاملا طبیعی است که امروز مهاجرت به عنوان یک امر نسبتا متداول شناخته شود. از این نظر می توان گفت که وکیل اتباع خارجی یکی از پرکارترین وکلا در ایران و بسیاری از کشورها محسوب می شود. اما چرا؟
بگذارید کمی ساده تر توضیح دهیم. هر جامعه و هر کشوری قوانین خاص خودش را دارد. یعنی در دل مرزهای خود می تواند قوانین اختصاصی داشته باشد و این قوانین مادامی که با روح انسانیت و با آزادی سایر کشورها منافاتی نداشته باشد اساسا کسی اجازه مداخله در آن را ندارد. از طرف دیگر برای هر فردی که در خاک این کشور زندگی می کند و یا تنها حضور دارد باید به قوانین داخلی این مرزها احترام بگذارد. یعنی صرف ورود به مرز های یک کشور به منزله قبول قوانین این کشور و رعایت آن هاست.
به طور مثال توریست هایی که وارد ایران میشوند نه مسلمان هستند و نه شهروند ایران، اما از آن جایی که وارد خاک ایران شده اند باید قوانین آن را تمام و کمال رعایت کنند. از این روست که این توریست ها باید حجاب اسلامی را رعایت کنند.
نکته مهمی که در مورد وکیل اتباع خارجی وجود دارد این است که اساسا چالش اصلی زمانی ایجاد می شود که یک فرد بخواهد بر اساس قوانین کشوری آن را ترک کند و به کشور جدید وارد شود. یعنی فرد علاوه بر رعایت قوانین کشور مبدا باید با قوانین کشور مقصد نیز آشنایی داشته باشد و سعی کند بر اساس این قوانین پیش برود.
به بیان ساده تر کار اصلی وکیل اتباع خارج این است که بتواند آن ها را با قوانین کشور مقصد آشنا کند و این قوانین را به آن ها تفهیم نماید. اما این تمام کار نیست.
نکته مهمی که باید در مورد کارکرد وکیل اتباع خارج بدانید این است که اساسا اتباع خارجی در هر کجای دنیا حقوقی متفاوت تر و کمتر از حقوق شهروندان آن کشور دارند و این در بسیاری از کشورها یک امر طبیعی محسوب می شود. از طرف دیگر در برخی مواقع همان حقوق تعیین شده برای اتباع خارجی نیز به آنها داده نمی شود. اینجاست که یک وکیل اتباع خارج می تواند نسبت به اجرایی شدن قانون و گرفتن حق این دسته از افراد اقدام کند. یک وکیل اتباع خارج باید به خوبی بداند که دقیقا دنبال چیست و می خواهد از چه طریقی این قوانین را اجرا کند.
وکیل اتباع خارج را از کجا پیدا کنیم؟
پیدا کردن بهترین وکیل اتباع خارج در تهران کار راحتی نیست و نیاز به تلاش و تحقیق دارد. تمامی کسانی که به دنبال وکیل اتباع خارج می گردند بهتر است رزومه کاری و تمامی مسائل و موضوعات مربوط به نوع شغل و حرفه وکیل اتباع خارج را مورد بررسی قرار دهند و سپس اقدامات لازم را انجام دهند.
وکیل اتباع خارج در گروه وکلای پارسا دارای رزومه کاری بسیار قوی و کاملی است و همه افراد می توانند به راحتی از او کمک بگیرند و وکالت پرونده های خود را به او واگذار کنند. برای پیدا کردن وکیل اتباع خارج ممکن است افراد مجبور شوند زمان و هزینه بسیار زیادی را صرف کنند اما با کمک وکیل اتباع خارج می توانند در مدت زمانی کوتاه تمامی جریانات را مورد بررسی قرار دهند و در محاکم قضایی جریانات را به بهترین نحو ممکن پیش ببرند.
وکیل اتباع خارج دارای تخصص و مهارت بسیار زیادی است و می تواند در مدت زمانی کوتاه مسائل و مباحث را بدر جریان دادرسی مورد تحلیل قرار دهد تا بتواند راه حل حقوقی و قانونی مناسب برای رفع مشکلات پونده پیشنهاد دهد.
عموم مردم می توانند از خدمات و مزایای مراحجعه به وکیل اتباع خارج استفاده کنند و هیچگونه تفاوتی وجود ندارد و در صورتی که افراد نتوانند به صورت حضوری به دفتر وکالت وکیل اتباع خارج مراجعه کنند به راحتی می توانند از خدمات غیر حضوری وکیل اتباع خارج بهره مند شوند و جریان پرونده خود را پیش ببرند. دستمزد وکیل اتباع خارج در مقایسه عملکرد خوبی که دارد بسیار معقول و به صرفه است.
قانون در مورد تابعیت چه می گوید؟
وکیل اتباع خارج از تمامی مقررات اطلاع دارد و می تواند این قوانین و قواعد حقوقی را با زبانی ساده برای موکلان خود توضیح دهد. در مورد قانون مدنی در مورد تابعیت می توان به موارد زیر اشاره کرد:
اشخاص ذیل تبعه ایران محسوب میشوند: کلیه ساکنین ایران به استثنای اشخاصی که تابعیت خارجی آنها مسلم باشد تبعیت خارجی کسانی مسلم است که مدارک تابعیت آنها مورد اعتراض دولت ایران نباشد.
کسانی که پدر آنها ایرانی است اعم از اینکه در ایران یا در خارج متولد شده باشند.
کسانی که در ایران متولد شده و پدر و مادر آنان غیر معلوم باشد.
کسانی که در ایران از پدر و مادر خارجی که یکی از آنها در ایران متولد شده بوجود آمده اند.
کسانی که در ایران از پدری که تبعه خارجه است بوجود آمده و بلافاصله پس از رسیدن به سن هجده سال تمام لااقل ۱ سال دیگر در ایران اقامت کرده باشند والا قبول شدن آنها بتابعیت ایران بر طبق مقرراتی خواهد بود که مطابق قانون برای تحصیل تابعیت ایران مقرر است.– هر زن تبعه خارجی که شوهر ایرانی اختیار کند.
هر تبعه خارجی که تابعیت ایران را تحصیل کرده باشد.
هرگاه اشخاص پس از رسیدن بسن ۱۸ سال تمام بخواهند تابعیت پدر خود را قبول کنند باید ظرف یکسال درخواست کتبی بضمیمه تصدیق دولت متبوع پدرشان دایر باینکه آنها را تبعه خود خواهد شناخت وزارت امور خارجه تسلیم نمایند.
هرگاه اشخاص پس از رسیدن بسن ۱۸ سال تمام بخواهند به تابعیت پدر خود باقی بمانند باید ظرف یک سال درخواست کتبی بضمیمه تصدیق دولت متبوع پدرشان دایر باینکه آنها را تبعه خود خواهد شناخت وزارت امور خارجه تسلیم نمایند.
نسبت به اطفالی که در ایران از اتباع دولی متولد شده اند که در مملکت متبوع آنها اطفال متولد از اتباع ایرانی را به موجب مقررات تبعه خود محسوب داشته و رجوع آنها را بتبعیت ایران منوط باجازه می کنند معامله متقابله خواهد شد. اشخاصی که دارای شرایط ذیل باشند میتوانند تابعیت ایران را تحصیل کنند:
باسن هجده سال تمام رسیده باشند.
۵ سال اعم از متوالی یا متناوب در ایران ساکن بوده باشند.
در هیچ مملکتی به جنحه مهم یا جنایت غیر سیاسی محکوم نشده باشند.
نکات قانونی مهمی که در مورد اخذ تابعیت ایرانی باید بدانید:
کسانی که به امور عام المنفعه ایران خدمت و یا مساعدت شایانی کرده باشند و همچنین اشخاصی که دارای عیال ایرانی هستند و از او اولاد دارند و یا دارای مقامات عالی علمی و متخصص در امور عام المنفعه می باشند و تقاضای ورود به تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران را می نمایند در صورتیکه دولت ورود آنها را به تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران صلاح بداند بدون رعایت شرط اقامت ممکن است با تصویب هیات وزیران به تابعیت ایران قبول شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد جزییات این موارد می توانید از وکیل اتباع خارج کمک بگیرید.
تحصیل تابعیت ایرانی پدر بهیچوجه درباره اولاد او که در تاریخ تقاضانامه به سن هجده سال تمام رسیده اند موثر نمی باشد. زن غیر ایرانی که در نتیجه ازدواج ایرانی میشود می توانند بعد از طلاق یا فوت شوهر ایرانی به تابعیت اول خود رجوع نماید مشروط بر اینکه وزارت امور خارجه را کتبا مطلع کند ولی هر زن شوهر مرده که از شوهر سابق خود اولاد دارد نمی تواند مادام که اولاد او بسن ۱۸ سال تمام نرسیده از این حق استفاده کند و در هر حال زنی که مطابق این ماده تبعه خارجه میشود حق داشتن اموال غیر منقول نخواهد داشت مگر در حدودی که این حق با تباع خارجه داده شده باشد و هرگاه دارای اموال غیرمنقول بیش از آنچه که برای اتباع خارجه داشتن آن جایز است بوده یا بعدا بارث اموال غیرمنقولی بیش از آن حد باو برسد باید در ظرف یکسال از تاریخ خروج از تابعیت ایران یا دارا شدن ملک در مورد ارث مقدار مازاد را به نحوی از انحاء باتباع ایران منتقل کند و الا اموال مزبور با نظارت مدعی العموم محل به فروش رسیده و پس از وضع مخارج فروش قیمت بآنها دادهخواهد شد
زن ایرانی که با تبعه خارجه مزاوجت می نماید به تابعیت ایرانی خود باقی خواهد ماند مگر اینکه مطابق قانون مملکت زوج تابعیت شوهر به واسطه وقوع عقد ازدواج به زوجه تحمیل شود ولی در هر صورت بعد از وفات شوهر و یا تفریق به صرف تقدیم درخواست به وزارت امور خارجه به انضمام ورقه تصدیق فوت شوهر و یا سند تفریق، تابعیت اصلیه زن با جمیع حقوق و امتیازات راجع به آن مجدداً به او تعلق خواهد گرفت.
هرگاه قانون تابعیت مملکت زوج زن را بین حفظ تابعیت اصلی و تابعیت زوج مخیر بگذارد در این مورد زن ایرانی که بخواهد تابعیت مملکت زوج را دارا شود و علل موجهه هم برای تقاضای خود در دست داشته باشد، بشرط تقدیم تقاضانامه کتبی به وزارت امور خارجه ممکن است با تقاضای او موافقت گردد.
زن های ایرانی که بر اثر ازدواج تابعیت خارجی را تحصیل می کنند حق داشتن اموال غیرمنقول را در صورتی که موجب سلطه اقتصادی خارجی گردد ،ندارند، تشخیص این امر با کمیسیونی متشکل از نمایندگان وزارتخانه های امور خارجه و کشور و اطلاعات است.
دقت کنید:
هیئت وزیران میتواند ضمن تصویب ترک تابعیت زن ایرانی بی شوهر ترک تابعیت فرزندان او را نیز که فاقد پدر و جد پدری هستند و کمتر از ۱۸ سال تمام دارند و یا بجهات دیگری محجورند اجازه دهد.فرزندان زن مذکور نیز که بسن ۲۵ سال تمام نرسیده باشند میتوانند به تابعیت از درخواست مادر تقاضای ترک تابعیت نمایند. وکیل اتباع خارج می تواند تمامی اسناد و مدارک لازم در این زمینه را تهیه و تنظیم نماید.
هر تبعه ایرانی که بدون رعایت مقررات قانونی بعد از تاریخ ۱۲۸۰ شمسی تابعیت خارجی تحصیل کرده باشد تبعیت خارجی او کان لم یکن بوده و تبعه ایران شناخته میشود ولی در عین حال کلیه اموال غیر منقول او با نظارت مدعی العموم محل به فروش رسیده و پس از وضع مخارج فروش قیمت آن باو داده خواهد شد و به علاوه از اشتغال وزارت و معاونت وزارت و عضویت مجالس مقننه و انجمن های ایالتی و ولایتی و بلدی و هر گونه مشاغل دولتی محروم خواهد بود.
هیأت وزیران میتواند بنا بمصالحی بپیشنهاد وزارت امور خارجه تابعیت خارجی مشمولین این ماده را به رسمیت بشناسند.به اینگونه اشخاص با موافقت وزارت امور خارجه اجازه ورود به ایرانیها اقامت می توان داد.
از اتباع ایران کسی که خود یا پدرشان موافق مقررات تبدیل تابعیت کرده باشند و بخواهند به تبعیت اصلیه خود رجوع نمایند بمجرد درخواست به تابعیت ایران قبول خواهند شد مگر آن که دولت تابعیت آنها را صلاح نداند
تکالیف مربوط به اجرای قانون تابعیت و اخذ مخارج دفتری در مورد کسانی که تقاضای تابعیت یا ترک تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران و تقاضای بقاء بر تابعیت اصلی را دارند به موجب آیین نامه ای که به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید معین خواهد شد.
The post وکیل اتباع خارجی appeared first on گروه وکلای پارسا.