اجرای رای داور در قانون مدنی اجرای رای داور در قانون مدنی
اجرای رای داور چیست؟ اجرای رای داور چه کارکردی دارد؟ مهم ترین نکات مربوط به اجرای رای داور چیست؟ چگونه می توان مانع از اجرای رای داور شد؟ دستور اجرای رای داور چگونه صادر می شود؟ کدام دادگاه دستور اجرای رای داور را صادر می کند؟ نحوه اجرای رای داور چگونه است؟ اجرای رای داور به چه معنی است؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص اجرای رای داور چیست؟ چه مدارکی برای اجرای رای داور لازم است؟ خواهان در اجرای رای داور کیست؟ چه کسانی می توانند دادخواست اجرای رای داور را ارائه دهند؟ مراحل رسیدگی به اجرای رای داور چیست؟ دادگاه صالح رسیدگی کننده به اجرای رای داور کدام است؟
داوری یکی از روش های مهم قضایی و حقوقی برای رسیدگی به برخی از دعاوی محسوب می شود. در این روش عملا آیین دادرسی مدنی و تشریفات قانونی مورد توجه قرار نمی گیرد و توجه عموما بر صدور رای و اجرای آن است. در واقع داوری را می توان یک مسیر مجزا در کنار دادگاه های حقوقی بدانیم. داوری نوعی از شیوه رسیدگی به دعاوی محسوب می شود که در آن پیچیدگی های خاص دادرسی وجود ندارد. نکته ای که ..
مشاوره حقوقی مشارکت در ساخت
مشاوره حقوقی مشارکت در ساخت مشاوره حقوقی مشارکت در ساخت
مشارکت در ساخت چیست؟ مشارکت در ساخت به چه معنی است؟ شرایط مشارکت در ساخت چیست؟ چرا از مشارکت در ساخت استفاده می شود؟ موارد قانون در مشارکت در ساخت چیست؟ موارد حقوقی مشارکت در ساخت چیست؟ در مشارکت در ساخت باید به چه مواردی توجه شود؟ مهم ترین عناصر مشارکت در ساخت چیست؟ چگونه می توان مانع از بروز اختلاف در مشارکت در ساخت شد؟ قرارداد مربوط به مشارکت در ساخت چگونه است؟ پرداخت هزینه هایی مانند ماده 100 در مشارکت در ساخت بر عهده چه کسی است؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص مشارکت در ساخت چیست؟ نقش مشاوره حقوقی مشارکت در ساخت چیست؟ در چه مراحلی از قرارداد مشارکت در ساخت می توان از مشاوره حقوقی استفاده کرد؟
مشارکت در ساخت از جمله عقود معین و لازم در قوانین حقوقی محسوب می شود. بر اساس این قرارداد مالک یا مالکین با ارائه ملک خود و سازنده با ارائه سرمایه خود سعی قراردادی منعقد می کنند که بر اساس آن آپارتمان یا ساختمانی ساخته می شود. در این قرارداد تعیین می شود که وظایف سازنده و مالک نسبت به یکدیگر و نسبت به قرارداد چیست. همچنین در ای..
مشاوره حقوقی کلاهبرداری
مشاوره حقوقی کلاهبرداری مشاوره حقوقی کلاهبرداری
کلاهبرداری چیست؟ انواع کلاهبرداری کدام است؟ شرایط اثبات کلاهبرداری چیست؟ آیا کلاهبرداری جرم است؟ شرایط کلاهبرداری چیست؟ مجازات جرم کلاهبرداری چیست؟ چرا کلاهبرداری جرم است؟ تعریف کلاهبرداری چیست؟ مدارک لازم جهت اثبات کلاهبرداری چیست؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص کلاهبرداری چیست؟ آیا امکان تخفیف در کلاهبرداری وجود دارد؟ آیا کلاهبرداری جزو جرایم قابل گذشت است؟ کلاهبرداری مشدد چیست؟ کلاهبرداری ساده چیست؟ تفاوت کلاهبرداری ساده و مشدد چیست؟ چگونه می توان مانع از کلاهبرداری شد؟ شرایط یک مشاوره کلاهبرداری چیست؟ کارکرد یک مشاوره حقوقی در خصوص کلاهبرداری چیست؟ چرا داشتن مشاور یا وکیل در خصوص کلاهبرداری اهمیت دارد؟
کلاهبرداری از جمله جرایمی است که از دیرباز تا به امروز در تمامی جوامع وجود داشته و دارد. اگر بخواهیم ساده تر توضیح دهیم، کلاهبرداری به معنی ایجاد فریب و گمراهی در افراد برای ربودن اموال یا سرمایه آن ها است. در واقع کلاهبرداری مجموعه ای از رفتارها برای ایجاد اعتماد در افراد جامعه است که بتوان بر اساس این اعتماد اموال یا سرمایه..
ابطال مشارکت مدنی در قانون
ابطال مشارکت مدنی در قانون ابطال مشارکت مدنی در قانون
ابطال مشارکت مدنی به چه معنی است؟ شرایط ابطال مشارکت مدنی چیست؟ چگونه می توان دستور ابطال مشارکت مدنی را از دادگاه گرفت؟ مهم ترین نکاتی که در خصوص ابطال مشارکت مدنی وجود دارد چیست؟ چرا از ابطال مشارکت مدنی استفاده می شود؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص ابطال مشارکت مدنی چیست؟ چگونه می توان مانع از ابطال مشارکت مدنی شد؟ شرایط عمومی ابطال مشارکت مدنی چیست؟ شرایط اختصاصی ابطال مشارکت مدنی چیست؟ مهم ترین عناصری که در ابطال مشارکت مدنی تاثیرگذار است کدام ها هستند؟ مدارک لازم جهت ابطال مشارکت مدنی چیست؟ ابطال مشارکت مدنی چه زمانی کارایی دارد؟ ابطال مشارکت مدنی توسط کدام دادگاه تایید می شود؟
ابطال مشارکت مدنی یکی از اتفاقاتی است که ممکن است طی قرارداد مشارکت میان بانک و مشتری اتفاق بیفتد. در واقع این قرارداد بر اساس قوانین قراردادهای لازم غیر قابل انحلال محسوب می شود، مگر این که شرایط انحلال آن از جمله شرایط ابطال ایجاد شده باشد. از این رو برای ابطال مشارکت مدنی باید شرایطی وجود داشته باشد و بدون این شرایط امکان ابطال آن وجود نخ..
مشاوره حقوقی جرایم سیاسی
مشاوره حقوقی جرایم سیاسی مشاوره حقوقی جرایم سیاسی
جرایم سیاسی چیست؟ جرایم سیاسی چه کارکردی دارد؟ مجازات جرایم سیاسی چیست؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص جرایم سیاسی چیست؟ چگونه می توان نسبت به اثبات جرایم سیاسی اقدام کرد؟ کدام یک از رفتارها را تحت عنوان جرایم سیاسی می شناسیم؟ چگونه می توان جرایم سیاسی را اثبات کرد؟ مدارک لازم برای اثبات جرایم سیاسی چیست؟ ویژگی های مربوط به جرایم سیاسی چیست؟ مهم ترین نکاتی که در خصوص جرایم سیاسی وجود دارد چیست؟ جرایم سیاسی در کدام دادگاه مورد بررسی قرار می گیرد؟ چه شرایطی برای مجرمان جرایم سیاسی در نظر گرفته شده است؟ جرایم سیاسی از چه سالی وارد نظام حقوقی کشور شده است؟
جرایم سیاسی از جمله مهمترین بخش هایی بود که قانون تا سال ها در خصوص آن سکوت کرده باشد. در سال 1395 برای اولین بار بعد از انقلاب جرایم سیاسی تعریف و شرایط مربوط به آن مشخص شد. اما نکته ای که وجود دارد این است که در خصوص جرایم مربوط به آن صحبتی نشده است و احتمالا این دادگاه صالح است که باید در خصوص این مسئله تصمیم گیری کند. اما بر اساس آن چیزی که از مسئله جرایم سیاسی وجود دارد ای..
فرار از دین بعد از صدور اجراییه
فرار از دین بعد از صدور اجراییه فرار از دین بعد از صدور اجراییه
فرار از دین به چه معنی است؟ شرایط فرار از دین چیست؟ چگونه می توان مانع از فرار از دین شد؟ فرار از دین را چگونه می توان اثبات کرد؟ آثار فرار از دین چیست؟ طلبکار چگونه می تواند نسبت به معامله برای فرار از دین اقدام کند؟ فرار از دین چه عناصری دارد؟ معامله برای فرار از دین به چه معنی است؟ اساسی ترین نکاتی که در خصوص فرار از دین وجود دارد چیست؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص فرار از دین چیست؟ فرار از دین توسط کدام نهاد مورد بررسی قرار می گیرد؟ آثار حقوقی فرار از دین چیست؟ آثار کیفری فرار از دین چیست؟
فرار از دین از انواع مسیرهایی است که بدهکار سعی می کند بر اساس آن مانع از توقیف اموال به دست طلبکار شود. در واقع بر اساس قوانین تجاری و مدنی، طلبکار می تواند نسبت به استرداد طلب خود درخواست توقیف اموال را داشته باشد. طلبکار به واسطه دریافت دستور دادگاه یا گرفتن اجراییه از ثبت می تواند اموال فرد بدهکار را توقیف و طلب خود را از آن برداشت کند. حال ممکن است بدهکار برای این که اموال خود را از دست ندهد روش های مختلفی را انجام ..
امضای پشت چک در قانون
امضای پشت چک در قانون امضای پشت چک در قانون
امضای پشت چک چیست؟ امضای پشت چک چند نوع است؟ اعتبار امضای پشت چک چقدر است؟ مهم ترین نکات مربوط به امضای پشت چک چیست؟ تفاوت های امضای پشت چک چیست؟ تفاوت امضای پشت چک در قانون جدید و قدیم چک چیست؟ امضای پشت چک در قانون جدید چگونه است؟ امضای پشت چک در قانون قدیم چک چگونه است؟ مهم ترین عناصر امضای پشت چک چیست؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص امضای پشت چک چیست؟ وضعیت امضای پشت چک در قانون جدید چک چگونه است؟ شرایط امضای پشت چک چیست؟ امضای پشت چک صیادی چگونه است؟
امضای پشت چک از جمله مواردی است که می تواند نشان دهنده ضمانت چک، انتقال آن به غیر و یا دریافت وجه آن از بانک باشد. نکته ای که وجود دارد این است که امضای پشت چک از جمله موارد قانونی و مهم شناخته شده و می تواند مسئولیت حقوقی برای امضا کننده به همراه داشته باشد. این مسئله در قانون قدیم چک به طور دقیق عنوان شده بود. اما در خصوص امضای پشت چک در قوانین جدید چک تنها عنوان شده است که امضای پشت چک به عنوان انتقال آن وجود ندارد. اما در خصوص سایر انواع امضا، به خصوص امضا با هدف ضمانت چک قانو..
چگونه فسخ قرارداد کنیم؟
چگونه فسخ قرارداد کنیم؟ چگونه فسخ قرارداد کنیم؟
فسخ قرارداد چیست؟ فسخ قرارداد به چه معنی است؟ شرایط فسخ قرارداد چیست؟ چگونه می توان نسبت به فسخ قرارداد اقدام کرد؟ شرایط فسخ قرارداد از نظر قانون چیست؟ مهم ترین نکات مربوط به فسخ قرارداد چیست؟ بهترین روش برای فسخ قرارداد چیست؟ آیا در هر صورت امکان فسخ قرارداد وجود دارد؟ فسخ قرارداد چه زمانی کارایی دارد؟ شرایط فسخ قرارداد در شرع چیست؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص فسخ قرارداد چیست؟ عناصر مهم در خصوص فسخ قرارداد چیست؟ چه زمانی امکان فسخ قرارداد وجود دارد؟ انواع فسخ قرارداد کدام ها هستند؟ کدام نهاد در خصوص فسخ قرارداد رای صادر می کند؟ آیا امکان فسخ قرارداد به صورت خودسرانه وجود دارد؟
فسخ قرارداد یکی از شرایط چهارگانه ای است که بر اساس آن امکان انحلال قرارداد لازم ایجاد می شود. فسخ قرارداد در حالتی ایجاد می شود که یکی از طرفین قرارداد یا شخص ثالث اجازه انحلال قرارداد را به صورت یک طرفه و قانونی پیدا می کند. در این حالت نیازی به رضایت طرف مقابل وجود ندارد. این شرایط می تواند به صورت از پیش تعیین شده توسط قانون باشد و یا این که توسط..
فروش مال وقفی و شرایط وقوع آن
فروش مال وقفی و شرایط وقوع آن فروش مال وقفی و شرایط وقوع آن
فروش مال وقفی چیست؟ فروش مال وقفی به چه معنی است؟ چگونه می توان نسبت به فروش مال وقفی اقدام کرد؟ آیا فروش مال وقفی صحیح است؟ نظر قانون در خصوص فروش مال وقفی چیست؟ موارد امکان برای فروش مال وقفی چیست؟ بهترین روش برای فروش مال وقفی چیست؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص فروش مال وقفی چیست؟ مهم ترین عناصر تاثیرگذار در فروش مال وقفی چیست؟ برای فروش مال وقفی چه شرایطی لازم است؟ برای فروش مال وقفی باید از کجا اجازه گرفت؟ نهاد تصمیم گیری کننده در خصوص فروش مال وقفی کجاست؟ آیا فروش مال وقفی شرعی است؟
فروش مال وقفی از جمله مواردی است که میان قانونگذار و فقها اختلاف نظر وجود دارد. با توجه به این که وقف یک سنت شرعی و اسلامی محسوب می شود، قوانین مربوط به آن نیز تابع قوانین شرعی است. بر اساس مفاهیم شرعی اصل بر عدم فروش مال وقفی است. در کلام ساده تر بیع مال وقفی صحیح نیست. اما قانون گذار با تصریح این مطلب شرایط و موارد خاصی را برای فروش این مال در نظر گرفته است. به طور مثال در صورت خرابی مال و غیر قابل تعمیر بودن آن امکان فروش آن و..
هیات هفت نفره مبنی بر تشخیص اراضی موات
هیات هفت نفره مبنی بر تشخیص اراضی موات اعتراض به رای هیات هفت نفره مبنی بر تشخیص اراضی موات
هیات هفت نفره مبنی بر تشخیص اراضی موات چیست؟ هیات هفت نفره مبنی بر تشخیص اراضی موات چه کارکردی دارد؟ مهم ترین نکات مربوط به هیات هفت نفره مبنی بر تشخیص اراضی موات چیست؟ چرا از هیات هفت نفره مبنی بر تشخیص اراضی موات استفاده می شود؟ شرایط صدور رای هیات هفت نفره مبنی بر تشخیص اراضی موات چیست؟ آیا امکان اعتراض به رای هیات هفت نفره مبنی بر تشخیص اراضی موات وجود دارد؟ رای هیات هفت نفره مبنی بر تشخیص اراضی موات چه تبعاتی دارد؟ مبنای صدور رای هیات هفت نفره مبنی بر تشخیص اراضی موات چیست؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص هیات هفت نفره مبنی بر تشخیص اراضی موات چیست؟
هیات هفت نفره مبنی بر تشخیص اراضی موات و رای های صادر شده توسط این هیات از جمله موارد بحث برانگیز در قانون ایران محسوب می شود. بعد از انقلاب اسلامی این هیات بنا بر دستور قانون و حمایت امام خمینی تشکیل شد. این هیات موظف بود زمین های موات در اختیار ملاکان بزرگ را مشخص و آن را میان کشاورزان و سایر ملاکان کوچک تر تقسیم کند.
در واقع وظیفه ..
جرم تصرف عدوانی اراضی ملی
جرم تصرف عدوانی اراضی ملی تصرف عدوانی اراضی ملی چیست؟ تصرف عدوانی اراضی ملی چه کارکردی دارد؟ تصرف عدوانی اراضی ملی چه مجازاتی دارد؟ مهم ترین نکات مربوط به تصرف عدوانی اراضی ملی چیست؟ آیا تصرف عدوانی اراضی ملی جرم است؟ ارکان اثبات جرم تصرف عدوانی اراضی ملی چیست؟ تصرف عدوانی اراضی ملی توسط کدام نهاد مورد بررسی قرار می گیرد؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص تصرف عدوانی اراضی ملی چیست؟ مهم ترین شرایط مربوط به تصرف عدوانی اراضی ملی چیست؟ چگونه می توان مانع از تصرف عدوانی اراضی ملی شد؟ تعریف تصرف عدوانی اراضی ملی چیست؟ عناصر تاثیرگذار در خصوص تصرف عدوانی اراضی ملی کدام است؟
تصرف عدوانی اراضی ملی از جمله مواردی است در قوانین کشور به عنوان جرم شناخته شده است. اراضی ملی از جمله مواردی محسوب می شود که در اختیار دولت قرار دارد و مالکیت آن به شکل حقوقی یا حقیقی تحت مالکیت قرار نگرفته است. به طور کلی می توان گفت که اراضی ملی به مراتع و جنگل ها و زمین هایی گفته می شود که قابل زراعت یا ساخت باشد، اما در اختیار دولت قرار گرفته است. هر نوع تصرف در این نوع اراضی تحت عنوان تصرف عدوانی شناخته می ش..
راه ندادن فرزند به خانه و تبعات قانونی آن
راه ندادن فرزند به خانه و تبعات قانونی آن راه ندادن فرزند به خانه و تبعات قانونی آن
راه ندادن فرزند به خانه چیست؟ آثار راه ندادن فرزند به خانه چیست؟ مهم ترین نکات مربوط به راه ندادن فرزند به خانه چیست؟ چگونه می توان راه ندادن فرزند به خانه را اثبات کرد؟ آیا راه ندادن فرزند به خانه جرم است؟ آیا برای راه ندادن فرزند به خانه مجازاتی تعیین شده است؟ مجازات راه ندادن فرزند به خانه چیست؟ چگونه می توان مانع از راه ندادن فرزند به خانه شد؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص راه ندادن فرزند به خانه چیست؟ مهم ترین عناصر تاثیرگذار در راه ندادن فرزند به خانه کدام است؟ راه ندادن فرزند به خانه توسط کدام دادگاه مورد بررسی قرار می گیرد؟ عناصر مورد بررسی در راه ندادن فرزند به خانه کدام است؟
راه ندادن فرزند به خانه یکی از اتفاقاتی است که ممکن است در زندگی هر خانواده ای اتفاق بیفتد. پدر یا ولی خانواده شاید در شرایطی قرار بگیرد که نخواهد فرزند را به خانه راه دهد و یا استطاعت مالی لازم را در این خصوص نداشته باشد. از این رو سوالی که ایجاد می شود این است که قانون در این حالت چه شرایطی برای راه ندادن فرز..
راه ندادن زن به خانه و تبعات آن
راه ندادن زن به خانه و تبعات آن راه ندادن زن به خانه و تبعات آن
راه ندادن زن به خانه چیست؟ راه ندادن زن به خانه چگونه اثبات می شود؟ راه ندادن زن به خانه چه آثاری دارد؟ راه ندادن زن به خانه چگونه می تواند باعث طلاق شود؟ ضمانت اجرایی در خصوص راه ندادن زن به خانه چیست؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص راه ندادن زن به خانه چیست؟ نحوه اثبات راه ندادن زن به خانه چگونه است؟ آیا راه ندادن زن به خانه جرم است؟ مجازات راه ندادن زن به خانه چیست؟ آیا راه ندادن زن به خانه باعث طلاق می شود؟ آیا زوجه می تواند با اثبات راه ندادن زن به خانه اقدام به طلاق کند؟ کدام دادگاه در خصوص راه ندادن زن به خانه تصمیم گیری می کند؟ مهم ترین نکات و شرایط مربوط به راه ندادن زن به خانه چیست؟ قانون ناظر بر راه ندادن زن به خانه کدام است؟
راه ندادن زن به خانه یکی از اتفاقاتی است که ممکن است در میان دعوای زناشویی رخ دهد. این در حالی است که بر اساس شرع، اخلاق و قانون زوج حق چنین کاری را ندارد. در واقع زوج به هر دلیلی نمی تواند مانع از حضور همسر خود در خانه شده و یا او را از خانه اخراج کند. جالب است بدانید که این مسئ..
کتک زدن همسر در قانون و تبعات آن
کتک زدن همسر در قانون و تبعات آن کتک زدن همسر در قانون و تبعات آن
کتک زدن همسر در قانون چیست؟ کتک زدن همسر در قانون به چه معنی است؟ مهم ترین نکات مربوط به کتک زدن همسر در قانون چیست؟ چگونه می توان مانع از کتک زدن همسر در قانون شد؟ آثار کتک زدن همسر در قانون چیست؟ کتک زدن همسر در قانون چه تبعاتی دارد؟ کارکرد وکیل پایه یک دادگستری در خصوص کتک زدن همسر در قانون چیست؟ تاثیر کتک زدن همسر در قانون چیست؟ تاثیر کتک زدن همسر در قانون در مسیر طلاق چیست؟ آیا کتک زدن همسر در قانون جرم است؟ مجازات کتک زدن همسر در قانون چیست؟ مدارک لازم برای اثبات کتک زدن همسر در قانون چیست؟
کتک زدن همسر اگر به صورت عمدی باشد می تواند دلیل کافی و قانع کننده برای طلاق محسوب شود و هم به عنوان یک جرم کیفری مورد بررسی قرار بگیرد. در صورتی که این عمل به عنوان جرم شناخته شود در قانون برای آن حکم دیه، پرداخت خسارت، زندان و حتی شلاق در نظر گرفته شده است. آن چیزی که باید بدانید این است که کتک زدن همسر به صورت عمدی به عنوان عمل غیر قانونی شناخته شده است. بنابراین زوج یا زوجه نمی تواند بنا بر هر دلیلی دست به این کار بزنند.
..
اعتبار مبایعه نامه عادی
اعتبار مبایعه نامه عادی اعتبار مبایعه نامه عادی در دادگاه
اعتبار مبایعه نامه عادی چیست؟ اعتبار مبایعه نامه عادی چه شرایطی دارد؟ مهم ترین نکات مربوط به اعتبار مبایعه نامه عادی چیست؟ چگونه می توان باعث افزایش اعتبار مبایعه نامه عادی شد؟ آیا می توان اعتبار مبایعه نامه عادی را زیر سوال برد؟ عناصر اعتبار مبایعه نامه عادی چیست؟ اعتبار مبایعه نامه عادی در دادگاه چیست؟ اعتبار مبایعه نامه عادی در قانون چیست؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص اعتبار مبایعه نامه عادی چیست؟ چگونه می توان اعتبار مبایعه نامه عادی را افزایش داد؟ اعتبار مبایعه نامه عادی با کد رهگیری چه تفاوتی با اعتبار مبایعه نامه عادی بدون کد رهگیری دارد؟ اعتبار مبایعه نامه عادی توسط کدام دادگاه مورد بررسی قرار می گیرد؟
اعتبار مبایعه نامه عادی بر اساس قانون به اندازه ای است که می توان به آن به عنوان یک سند یا مدرک نگاه کرد. در کلام ساده تر بر اساس این مبایعه نامه امکان تعیین مالک و همچنین صدور رای وجود دارد. بنابراین کاملا می توان گفت که اعتبار مبایعه نامه عادی به اندازه ای است که می توان بر اساس آن سند رسمی مالکیت گرفت و همچ..
ابطال سند رسمی
ابطال سند رسمی ابطال سند رسمی در قانون
ابطال سند رسمی چیست؟ ابطال سند رسمی به چه معنی است؟ شرایط ابطال سند رسمی چیست؟ چگونه می توان مانع از ابطال سند رسمی شد؟ آیا امکان ابطال سند رسمی وجود دارد؟ نحوه ابطال سند رسمی چیست؟ مهم ترین مسیر ابطال سند رسمی چیست؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص ابطال سند رسمی چیست؟ مدارک لازم برای ابطال سند رسمی چیست؟ ابطال سند رسمی توسط کدام نهاد صورت می گیرد؟ مدت زمان ابطال سند رسمی چقدر است؟ شرایط قانونی برای ابطال سند رسمی چیست؟ مسیر ساده و سریع برای ابطال سند رسمی چیست؟ در چه شرایطی می توان مانع از ابطال سند رسمی شد؟
ابطال سند رسمی را شاید بتوان یکی از سخت ترین کارهایی دانست که در نظام حقوقی کشور امکان پذیر است. اسناد رسمی از اعتبار و وجاهت قانونی بسیار بالایی برخوردار هستند. از این رو نمی توان به سادگی و بدون ارائه مدارک و دلایل کافی دستور ابطال آن را گرفت. اما با توجه به این که همواره در قانون مسیرها و اتفاقات خاص پیش بینی می شود، بنابراین شرایطی نیز برای ابطال سند رسمی در نظر گرفته شده است. بنابراین بر اساس قانون می توان گفت ابطال سند رسمی ام..
تصویر برداری مخفیانه از دیگران
تصویر برداری مخفیانه از دیگران آیا تصویر برداری مخفیانه از دیگران جرم است؟
تصویر برداری مخفیانه از دیگران چیست؟ تصویر برداری مخفیانه از دیگران جرم است؟ چگونه تصویر برداری مخفیانه از دیگران جرم است؟ در چه حالتی تصویر برداری مخفیانه از دیگران را می توان جرم دانست؟ مهم ترین نکات مربوط به تصویر برداری مخفیانه از دیگران چیست؟ چرا از تصویر برداری مخفیانه از دیگران استفاده می شود؟ مدارک لازم جهت اثبات تصویربرداری مخفیانه از دیگران چیست؟ شرایط اثبات تصویربرداری مخفیانه از دیگران چیست؟ مجازات تصویر برداری مخفیانه از دیگران چیست؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص تصویربرداری مخفیانه از دیگران چیست؟ کدام دادگاه در خصوص تصویربرداری مخفیانه از دیگران نظر می دهد؟
تصویر برداری مخفیانه از دیگران از جمله مواردی است که بر اساس نوع تصویر و موقعیت ضبط آن می تواند جرم باشد. در واقع هر نوع تصویر برداری مخفیانه از دیگران را نمی توان بر اساس قانون جرم دانست. این مسئله عمدتا دارای مشکل شرعی و اخلاقی است. با این حال در صورتی که تصاویر گرفته شده حاوی اطلاعات خصوصی یا مستهجن بوده و یا باعث نقض حریم خصوصی ..
شرایط قرار ملاقات با زندانی
شرایط قرار ملاقات با زندانی شرایط قرار ملاقات با زندانی
قرار ملاقات با زندانی چگونه است؟ قرار ملاقات با زندانی چه شرایطی دارد؟ مهم ترین نکات قرار ملاقات با زندانی چیست؟ چه زمانی امکان قرار ملاقات با زندانی وجود دارد؟ چه کسانی می توانند قرار ملاقات با زندانی داشته باشند؟ برای قرار ملاقات با زندانی چه شرایطی لازم است؟ آیا تمامی بستگان امکان قرار ملاقات با زندانی را دارند؟ قرار ملاقات با زندانی کیفری چگونه است؟ قرار ملاقات با زندانی حقوقی چگونه است؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص قرار ملاقات با زندانی چیست؟ قرار ملاقات با زندانی از طرف وکیل چه شرایطی دارد؟
قرار ملاقات با زندانی از جمله حقوق طبیعی هر زندانی و خانواده و بستگان او محسوب می شود. مسلما زندانی نیز درست مانند هر انسان طبیعی دیگر از یک سری نیازهای خاص احساسی خاصی برخوردار است. از جمله این نیازها را می توان داشتن روابط اجتماعی و خانوادگی دانست. زندانی به سبب جرمی که مرتکب شده و یا بنا بر دلایل دیگری که در زندان حضور دارد نباید از تامین شدن این نیاز محروم شود. از این رو قانونگذار تحت شرایط خاصی این امکان را برای غالب زند..
شکار و صید غیر قانونی
شکار و صید غیر قانونی مجازات شکار و صید غیر قانونی
شکار و صید غیر قانونی چیست؟ شکار و صید غیر قانونی به چه معنی است؟ شرایط شکار و صید غیر قانونی چیست؟ چرا شکار و صید غیر قانونی جرم است؟ مجازات شکار و صید غیر قانونی چیست؟ شکار و صید غیر قانونی چه تبعاتی دارد؟ مهم ترین نکات مربوط به شکار و صید غیر قانونی چیست؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص شکار و صید غیر قانونی چیست؟ کدام دادگاه در خصوص شکار و صید غیر قانونی تصمیم گیری می کند؟ قانون ناظر بر شکار و صید غیر قانونی چیست؟ تبعات شکار و صید غیر قانونی بر جامعه چیست؟ شکار و صید غیر قانونی چه تاثیری در طبیعت دارد؟
شکار و صید غیر قانونی از جمله جرایم بسیار مهم در تمامی کشورهای دنیا به خصوص کشورهایی مانند ایران محسوب می شود. ایران دارای آب و هوا و اقلیم های متنوعی است که باعث شده است گونه های جانوری مختلفی در این کشور رشد و نمو پیدا کنند. برخی از این جانوران دارای ارزش بالایی هستند و می توانند سودآوری خوبی برای افراد داشته باشد. همین سودآوری باعث شده است که نسل این دست از حیوانات در معرض خطر قرار بگیرد. بنابراین در صورتی که قانون جلوی ..
مجازات و مسئولیت کیفری فرد مجنون
مجازات و مسئولیت کیفری فرد مجنون مجازات و مسئولیت کیفری فرد مجنون بر اساس قانون
مجازات و مسئولیت کیفری فرد مجنون چیست؟ مجازات و مسئولیت کیفری فرد مجنون به چه معنی است؟ شرایط مجازات و مسئولیت کیفری فرد مجنون چیست؟ نحوه صدور مجازات و مسئولیت کیفری فرد مجنون چیست؟ دادگاه تصمیم گیرنده در خصوص مجازات و مسئولیت کیفری فرد مجنون چیست؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص مجازات و مسئولیت کیفری فرد مجنون چیست؟ چگونه می توان مانع از مجازات و مسئولیت کیفری فرد مجنون شد؟ نظر قانون در خصوص مجازات و مسئولیت کیفری فرد مجنون چیست؟ کدام ماده قانونی ناظر به مجازات و مسئولیت کیفری فرد مجنون است؟ اجرای مجازات و مسئولیت کیفری فرد مجنون چگونه است؟
مجازات و مسئولیت کیفری فرد مجنون یکی از مفاهیمی است که در ماده 149 قانون مجازات اسلامی مورد بررسی قرار است. بر اساس این ماده قانونی اگر ثابت شود که فرد در زمان ارتکاب جرم دچار جنون ادواری یا دائمی بوده و از سلامت روان برخوردار نبوده، قانون وی را تبرئه می کند. در کلام ساده تر فرد مجنون با اثبات جنون در زمان ارتکاب جرم، فاقد مسئولیت کیفری است. بنابراین هیچ مجاز..
بطلان معامله به دلیل حجر
بطلان معامله به دلیل حجر بطلان معامله به دلیل حجر در قانون
بطلان معامله به دلیل حجر چیست؟ بطلان معامله به دلیل حجر به چه معنی است؟ شرایط بطلان معامله به دلیل حجر چیست؟ بطلان معامله به دلیل حجر چه زمانی اتفاق می افتد؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص بطلان معامله به دلیل حجر چیست؟ چگونه می توان نسبت به بطلان معامله به دلیل حجر اقدام کرد؟ نظر قانون در خصوص بطلان معامله به دلیل حجر چیست؟ مهم ترین عناصر بطلان معامله به دلیل حجر چیست؟ آثار بطلان معامله به دلیل حجر چیست؟ تبعات بطلان معامله به دلیل حجر چیست؟ کارکرد بطلان معامله به دلیل حجر چیست؟
بطلان معامله به دلیل حجر یکی از مسیرهای انحلال قراردادهای لازم محسوب می شود. بر این اساس اگر ثابت شود یکی از طرفین قرارداد لازم در زمان انعقاد قرارداد محجور بوده آن قرارداد باطل شده از بین می رود. در نظر داشته باشید که ابطال قرارداد باعث از بین رفتن قرارداد و مفاد آن می شود. یعنی تمامی حالت ها و اتفاقات باید به پیش از زمان انعقاد قرارداد بازگردد. همچنین در نظر داشته باشید که در صورتی که قرارداد جایز باشد، محجور شدن یکی از طرفین در طول قرارداد..
تمدید لفظی قرارداد
تمدید لفظی قرارداد تمدید لفظی قرارداد بر اساس قانون
تمدید لفظی قرارداد چیست؟ تمدید لفظی قرارداد به چه معنی است؟ تمدید لفظی قرارداد چه کارکردی دارد؟ چرا از تمدید لفظی قرارداد استفاده می شود؟ مهم ترین عناصر مربوط به تمدید لفظی قرارداد چیست؟ در چه صورت امکان تمدید لفظی قرارداد وجود دارد؟ آیا می توان از تمدید لفظی قرارداد استفاده کرد؟ شرایط استفاده از تمدید لفظی قرارداد برای دریافت دستور تخلیه چیست؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص تمدید لفظی قرارداد چیست؟ نظر قانون در خصوص تمدید لفظی قرارداد چیست؟ کدام نهاد قانونی در خصوص تمدید لفظی قرارداد نظر می دهد؟ رای دادگاه در خصوص تمدید لفظی قرارداد چیست؟ آیا تمدید لفظی قرارداد از نظر قانون اعتبار دارد؟
تمدید لفظی قرارداد عموما در خصوص قرارداد اجاره در جامعه رخ می دهد. در واقع این مسئله تبدیل به یک عرف در جامعه شده است که موجر و مستاجر بعد از اتمام قرارداد کتبی و اصلی به صورت شفاهی و بدون تدوین قرارداد جدید اقدام به تمدید لفظی قرارداد می کنند. بر اساس قانون این تمدید قرارداد مشکل قانونی ندارد و می توان آن را به عنوان یک قرارداد جدید در نظر..
تفاوت قرض و عاریه
تفاوت قرض و عاریه تفاوت قرض و عاریه
قرض و عاریه چیست؟ قرض و عاریه چه شباهت هایی با هم دارند؟ قرض و عاریه چه تفاوت هایی با هم دارند؟ مهم ترین نکات مربوط به قرض و عاریه چیست؟ قرض و عاریه از چه نوع قراردادی است؟ شرایط قرض و عاریه چیست؟ چگونه می توان میان قرض و عاریه تفاوت ایجاد کرد؟ مهم ترین آثار قرض و عاریه چیست؟ بر اساس چه مواردی می توان میان قرض و عاریه تفاوت ایجاد کرد؟ چرا از قرض و عاریه استفاده می شود؟ قرض و عاریه از نظر مال چه تفاوت هایی با یک دیگر دارند؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص قرض و عاریه چیست؟ نظر قانون در خصوص قرض و عاریه چیست؟
قرض و عاریه از جمله قراردادهای معین در قانون ایران محسوب می شود. نکته ای که وجود دارد این است که در جامعه هر دو این حا یکسان گرفته می شود اما در قانون عملا قوانین و شرایط مشخصی برای هر کدام در نظر گرفته شده است. به طور مثال در خصوص قرض شرایط تملیکی وجود دارد اما در خصوص عاریه چنین حالتی در نظر گرفته نشده است. این ها از جمله مهمترین مواردی است که می توان به عنوان تفاوت قرض و عاریه به آن اشاره کرد.
ما در این مقاله می خواهیم بدانیم که قرض ..
طلاق به دلیل ندادن نفقه
طلاق به دلیل ندادن نفقه طلاق به دلیل ندادن نفقه و شرایط آن
طلاق به دلیل ندادن نفقه چگونه است؟ مسیر طلاق به دلیل ندادن نفقه چیست؟ چگونه می توان از طلاق به دلیل ندادن نفقه استفاده کرد؟ شرایط طلاق به دلیل ندادن نفقه چیست؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص طلاق به دلیل ندادن نفقه چیست؟ مهمترین نکات مربوط به طلاق به دلیل ندادن نفقه چیست؟ چرا از طلاق به دلیل ندادن نفقه استفاده می شود؟ نظر قانون در خصوص طلاق به دلیل ندادن نفقه چیست؟ شرایط و مراحل طلاق به دلیل ندادن نفقه چیست؟ چه مدارکی برای طلاق به دلیل ندادن نفقه وجود دارد؟ نظر قانونگذار در خصوص طلاق به دلیل ندادن نفقه چیست؟
طلاق به دلیل ندادن نفقه از جمله شرایطی است که امکان طلاق از طرف زوجه را فراهم می آورد. بر این اساس اگر زوج با وجود تمکین زوجه از پرداخت نفقه به وی امتناع کند، زوجه می تواند با ارائه مدارک و شواهد لازم نسبت به اثبات عدم پرداخت نفقه یا همان ترک انفاق اقدام کند. بر این اساس شرایط عسر و حرج برای زوجه اثبات می شود و وی می تواند بر این اساس نسبت به طلاق و جدایی اقدام کند. شاید برای شما جالب باشد بدانید که عدم پرداخت نف..
طلاق از طرف مرد
طلاق از طرف مرد طلاق از طرف مرد در قانون
طلاق از طرف مرد به چه معنی است؟ شرایط طلاق از طرف مرد چیست؟ چگونه می توان نسبت به طلاق از طرف مرد اعتراض کرد؟ آیا می توان مانع از طلاق از طرف مرد شد؟ نظر قانون در خصوص طلاق از طرف مرد چیست؟ مهم ترین شرایط طلاق از طرف مرد چیست؟ چرا قانون امکان طلاق از طرف مرد را ساده تر در نظر گرفته است؟ نظر شرع در خصوص طلاق از طرف مرد چیست؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص طلاق از طرف مرد چیست؟ طلاق از طرف مرد چه پیش نیازهایی دارد؟
طلاق از طرف مرد از جمله اتفاقاتی است که در جامعه به وفور رخ می دهد. بر اساس این مفهوم می توان اینگونه بیان کرد که اگر مرد درخواست کننده برای جدایی و طلاق باشد و دادگاه اجازه و دستور لازم در این خصوص را صادر کند گفته می شود که طلاق از طرف مرد رخ داده است. همانطور که می دانید بر اساس قانون ایران و شرع طلاق از طرف مرد بسیار ساده است. در کلام ساده تر بر اساس قانون این اجازه به مرد داده شده است که بتواند در هر موقعیت بدون نیاز به ارائه دلایل خاص نسبت به طلاق از زوجه اقدام کند.
ما در این مقاله می خواهیم بدانیم که دقیقا طلاق از طرف..