وبلاگ

مصرف لبنیات خطر ابتلا به پرفشاری خون را کاهش می‌دهد

مصرف لبنیات خطر ابتلا به پرفشاری خون را کاهش می‌دهد مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت یکی از راهکار‌های کاهش فشارخون را مصرف روزانه لبنیات عنوان کرد و گفت: محصولات لبنی سرشار از مواد مغذی از جمله پروتئین با کیفیت بالا، کلسیم، منیزیم و فسفر هستند که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به پرفشاری خون کمک کند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا