وکیل تلفنی
وکیل تلفنی
وکیل تلفنی یکی از ان دسته افراد متخصص و حرفه ای در جامعه ما است که هر روز نیاز افراد به او بسیار بیش از پیش احساس می شود. وکیل تلفنی خدمات حقوقی خاصی را به مراجعان و متقاضیان ارائه می دهد که شاید برخی از این خدمات را نتوان در مراکز حقوقی حضوری دریافت کرد و از آنها استفاده کرد. آیا شما میدانید که بهترین و متخصص ترین وکیل تلفنی چه کسی است و چگونه می توان به ما کمک کند تا در جریان پرونده های حقوقی مختلف نتیجه مطلوبی را دریافت کنیم؟ آیا تاکنون برای شما هم پیش اومده آیت که به مشاوره حقوقی نیاز داشته باشید اما ندانید که چگونه در کوتاه ترین زمان ممکن می توان از این خدمات استفاده کرد؟ در چه مواقعی می توان با وکیل تلفنی مشورت کرد و مشکلات و چالش های حقوقی خود را با او در میان گذاشت؟
وکیل تلفنی یکی از ان دسته وکلایی است که میتواند علاوه بر مشاوره حضوری با ارائه خدمات مشاوره ای غیر حضوری هم بپردازد. وکیل تلفنی دارای توانایی ها و تخصص های بسیار زیادی است که با استفاده از آنها می تواند جریان پرونده های مختلفی را مورد حل و فصل قرار دهد و آنها را با دقت مورد تحلیل قرار دهید و راه حل مناسب حقوقی را بدون مراجعه حضوری به موکلان خود پیشنهاد داد و آنان را از جریان مسائل مربوط به پرونده هایشان آگاه سازد.
اگر شما نیز جز کسانی هستید که احساس می کنید به وکیل تلفنی نیزا دارید و دقیقا نمی داند که اینن وکیل را چگونه پیدا کنید و جریان پرونده خود را به او واگذار کنید به شما توصیه می کنیم که در ادامه متن با ما همراه باشید تا به طور کامل در مورد این مسئله صحبت کنیم و کارکردهای وکیل تلفنی را برای افراد مختلف به طور کامل و مفصل توضیح دهیم. هر چقدر که آگاهی افراد در مورد وکیل تلفنی زیادتر باشد آنان با دید روشنتر و آگاهانه تری می توانند جریان پرونده خود را پیش ببرند.
وکیل تلفنی کیست؟
وکیل تلفنی به چه کسی گفته می شود و اصلا کسی که به ارائه خدمات حقوقی به صورت تلفنی می پردازد باید چه ویژگی هایی داشته باشد تا بتوان به او اعتماد کرد و سوالات مختلف حقوقی خود را از او پرسید؟ آیا ممکن است افرادی که به صورت تلفنی به ارائه خدمات حقوقی می پردازند دارای توانایی های کامل نباشند و نتوانند خدمات نسبتا خوبی را در این زمینه ارائه دهند؟
حقیقت آن است که امروزه تعداد کلاهبرداران و سودجویان عرصه ههای مختتلف بسیار زیاد شده است و تعداد این افراد تا حدی زیاد است که نمیتوان به راحتی به متخصصان مختلف اعتماد کرد و جریان پرونده های خود را به آنها واگذار کرد. در چنینی شرایطی بهترین راهکار ممکن ان است که افراد به سراغ موسسات حقوقی و مراکزی بروند که در این زمینه دارای تخصص هستند و به طور کامل شناخته شده می باشند . برای انکه بتوان چنین مراکزی را پیدا کرد باید زمان گذاشت و تا حد زیادی اطلاعات خود را در این زمینه گسترش داد تا اطلاعات جامع و کاملی را کسب کرد.
وکیل تلفنی کسی است که می تواند خدمات نسبتا ارزشمندی را ارائه دهد و به صورت کاملا فوری به افراد کمک کند تا دچار مشکل نشوند. موسسه حقوقی وکلای پارسا جز آن دسته از موسسات حقوقی شناخته شده ای است که افراد می توانند با کمک این موسسه حقوقی و وکیل تلفنی بسیاری از مشکلات خود را به صوری فوری و در کوتاه ترین زمان ممکن مورد حل و فصل قرار دهند. شاید اکنون این سوال برای شما مطرح شود که آیا وکیل حضور با وکیل تلفنی تفاوت دارد و تخصص یک وکیل در جلسات حضوری بیشتر است؟
در پاسخ به این سوال باید بگوییم که در اکثر مواقع میزان توانایی ها و قدرت وکیل تلفنی با دیگر وکلایی که به صورت حضوری به ارائه خدمات حقوقی می پردازند یکسان است و تفاوت زیادی میان این دو گروه متخصص وجود دارد.برای آنکه بتوان چنین وکیل متخصص و حرفه ای را پیدا کرد و به صورت تلفنی سوالات خود را از او پرسید تا راه حلی مناسب را برای رفع مشکلات خود پیدا کرد، گروه وکلای پارسا نویسان می تواند گزینه بسیار مناسبی باشد.
وکیل تلفنی کسی است که همچون دیگر وکلای متخصص در رشته حقوق تحصیلات خود را به اتمام رسانده است و در این رشته به صورت حرفه ای فعالیت کرده است و به خوبی می داند که چگونه باید جریان پرونده های مختلف را برای به نتیجه رساندن در مراحل دادرسی مورد پیگیری قرار داد. وکیل تلفنی یک فرد متخصص کاملا حرفه ای است که می تواند در زمینه پرونده های حقوقی مختلفی به ارائه خدمات مشاوره ای بپردازد و افراد را به صورت کاملا تخصصی راهنمایی کند.
وکیل تلفنی؛ راهی برای پیشگیری
وکیل تلفنی کسی است که می توان با کمک او از بوجود آمدن بسیاری از مشکلات جلوگیری کرد. اما شاید شما تاکنون اینگونه تصور کرده باشید که تنها در زمانی باید به یک وکیل تخصص و حرفه ای مراجعه کرد که افراد دچار مشکلات مختلف و جریانات گوناگون پرونده های حقوقی باشند اما حقیقت چیز دیگری است. حقیقت آن است که عموم مردم در هر شرایطی باید زا خدمات حقوقی استفاده کنند و هنگامی که رد موقعیتی قرار می گیرند که از مفاهیم قانونی آن اطلاعی ندارند باید از یک فرد متخصص و حرفه ای در این زمینه کمک بگیرند تا بتوانند جریان دادرسی پرونده های خود را به بهترین نحو ممکن مورد حل و فصل قرار دهند و یک راه مناسب پیدا کنند تا کمتر درگیر جریان دعاوی مختلف شوند.
با کمک وکیل تلفنی می توان از بوجود آمدن بسیاری از پرونده های قانونی جلوگیری کرد و راهه مناسبی را برای جلوگیری از بوجود آمدن هرگونه اسب و خسارت پیدا کرد. در گذشته افراد اینگونه تصور می کردند که انسان نمی توانند در هر زمان و موقعیتی به وکیل مراجعه کنند تا تمامی سوالات خود را بپرسند و همین موضعع باعث می شود تا در شرایط خاص، عکس العمل ها و اقداماتی را از خود نشان دهند که خلاف قانون است. چنین رفتار و اعمال نادانسته ای باعث ایجاد ضرر و زیان به افراد می شود و شرایط پرونده آنها را تا حد زیادی دچار مشکل می کرد.
اگر آمار و ارقام بدست آمده در سال های اخیر را به خوبی مورد بررسی قرار دهیم می توانیم به خوبی این موضوع را درک کنیم که بسیاری از مسائل و مشکلات حقوقی ناشی از عدم آگاهی افراد است و به دلیل انکه انان اطلاعات حقوقی کاملی در مورد مسائل مختلف ندارند دچار مشکلات متعدد می شوند و شرایط نسبتا سختی برای آنها پیش می آید و مجبور می شوند آسیب ها و خسارات مالی و مادی بسیار زیادی بر گردن بگیرند و شرایط حقوقی پرونده های آنان دچار چالش می گردد.
امروزه وکیل تلفنی با در نظر گرفتن این نیاز اساسی مردم، شرایط بسیار خوبی را برای آنها بوجود آورده است تا افراد بتوانند بدون هرگونه مشکل و چالشی با وکیل تلفنی ارتباط برقرار کنند و سوالات خود را بپرسند و از مشورت های او برای حل مشکلات قانونی پرونده خود بهره مند شوند. وکیل تلفنی می توان خدمات مشاوره ای فوری را ارائه دهد به افراد کمک کند تا در کوتاه ترین زمان ممکن بهترین نتایج را در جریان پرونده های خود بدست آورند.
چه زمان میتوان به وکیل تلفنی مراجعه کرد؟
یکی از سوالات که ممکن است ذهن بسیاری از افراد را به خود درگیر کنند و باعث بوجود آمدن چالش های ذهنی بسیار زیادی برای آنان شود آن است که اصلا بهترین زمان مراجعه به وکیل تلفنی کی است و چرا باید از راهنمایی های او استفاده کرد؟
در پاسخ به این سوال باید بگوییم که افراد می توانند در هر زمان و مکانی که هستند به راحتی با وکیل تلفنی تماس بگیرند و سوالات حقوقی خود را از او بپرسند تا راه حلی مناسب را برای حل مشکلات پرونده خود پیدا کنند و با استفاده از این راه حل های قانونی جریان پرونده های خود را به صورت دقیق و در کوتاه ترین زمان ممکن به نتیجه برسند. امروزه افراد بسیار زیادی در جامعه ما حضور دارند که ممکن است به دلیل موضوع پرونده ای که با ان درگیر هستند یا شرایط روحی و شخصیتی حساسی که دارند به راحتی مشکلات خود را بیان کنند و برای پیدا کردن راه قانونی ن دچار مشکل شوند؛ چرکه نمی توانند به صورت حضوری در دفتر وکالت وکیل پایه یک دادگستری حضور یابند.
در چنین مواردی بهترین راه حل آن است که به وکیل تلفنی مراجعه کرد. این وکیل حرفه ای و متخصص بهتر از هرکس دیگری می تواند بهترین راه حل های حقوقی و قانونی را برای رفع مشکلات افراد به آنها پیشنهاد داد و از آنجایی که این نوع مشاوره حقوقی به صورت تلفنی است، دیگر جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد و افراد به راحتی می توانند فارغ از جنسیت و سن و سالی ه دارند مباحث قانونی را با وکیل تلفنی مطرح کنند تا راهی مناسب به آنها پیشنهاد شود.
وکیل و راهی که جامعه به آن نیاز دارد.
زمانی که از عنوان وکیل استفاده می کنیم اصولا این مفهوم به ذهن ها خطور می کند که حتما ما باید درگیر یک دعوی مهم حقوقی یا کیفری شده باشیم و یا لزوما جان یا مال ما به خطر افتاده باشد. در غیر این صورت احتمالا ما استفاده از وکیل در انواع مختلف از جمله وکیل تلفنی را غیر ضروری می دانیم.
اساسا این گونه تصور می شود که استفاده از وکیل در کارهای غیر دادگاهی و در مسیر های غیر قضایی مختص انسان های پولدار و این چنینی است. اما واقعیت این است که کارکرد اصلی یک وکیل دقیقا همین است. یعنی در جوامع پیشرفته و سطح اول جهان این انتظار از وکلا وجود دارد که به عنوان یک عامل و ابزار پیشگیری کننده وارد عمل شوند. یعنی در جوامع سطح اول جهان این ایده وجود دارد که یک وکیل در هر موقعیتی که باشد مانند وکیل تلفنی باید به عنوان عامل پیشگیری کننده از وقوع تعارضات قانونی وارد عمل شود. نه این که بنشیند و نگاه کند و بگذارد کار به مراحل قانونی و مسیرهای قضایی برسد و سپس شروع به کار کند. استفاده از یک وکیل به عنوان عامل پیشگیری کننده از نظر صرف هزینه و وقت هم برای اشخاص و هم از دید عمومی بسیار قابل توجه است.
شما تصور کنید که درصد بالایی از این تعارضات قانونی که در جامعه ایجاد شده و همه آنها به مسیر شلوغ و پر پیچ و خم دادگاه و مسیرهای قضایی کشیده شده می توانست با یک مشاوره حقوقی از یک وکیل تلفنی به وجود نیاد! حذف این حجم از دعوی ها و پرونده ها از روی بار سیستم قضایی کشور عملا می تواند به این دستگاه این قدرت را بدهد که در برابر جرایم خطرناک و اساسی در تمرکز بیشتری داشته باشد و کشور هزینه کمتری در حوزه قضایی بپردازد.
پس همانطور که می بینیم یکی از اساسی ترین تفاوت ها میان جامعه ایرانی و جامعه جهان اولی در نوع دیدگاه هاست. در کشوری مانند ایران استفاده از یک وکیل برابر با هزینه تلقی می شود و تا زمانی که فرد ضرورت واقعی احساس نکند و در تنگنای مسیر قانونی گرفتار نشود اساسا از وکیل تلفنی یا هر وکیل دیگری استفاده نمی کند اما در کشورهای جهان اول افراد جامعه در اولین قدمی که می خواهند بردارند از یک مشاوره حقوقی کمک می گیرند تا مسیر قانونی خودشان را به درستی تشخیص دهد. این است که امروز آن ها در جایگاهی ایستاده اند که شاید ما در آرزوی آن باشیم!
قانون مفهومی به پیچیدگی روابط امروزی
تا به اینجا دانستیم که یکی از تفاوت های اساسی که بین جوامع سطح اول با جوامعی مانند ایران وجود دارد در نوع دیدگاه آنها به قانون و ابزارهای قانونی است.
در جوامع سطح اول جهان قانون مفهومی نظم دهنده و قابل احترام دارد و به عنوان یک پایه اساسی شناخته می شود اما در جوامعی مانند ایران قانون چیزی جز عاملی محدود کننده و شکننده محسوب نمی شود. این یکی از همان تفاوت هایی است که امروز ایران را در این جایگاه اجتماعی و جوامع اروپایی را در جایگاهی قرار داده است که جامعه از نظر اخلاقی از سلامت روانی بالایی برخوردار است.
اما فارغ از این مفهوم بیایید به یک سوال مهم دیگر پاسخ دهیم و آن این که اساسا چرا در مسیرهای قانونی نیاز به فردی به نام وکیل وجود دارد؟یعنی چرا ما باید به انواع وکلا مانند یک وکیل تلفنی و … نیاز داریم؟چرا در جوامع پیشرفته و سطح اول جهان وکلا حرف اول را می زدند و به عنوان معماران تمدن جدید شناخته می شوند؟
علت این موضوع تقریبا مشخص است. قانون دو ویژگی بسیار مهم دارد. اول این که تمدن امروز روزی متولد شد که اولین قوانین اجتماعی وضع شد. یعنی انسان ها با ایجاد اولین قوانین اجتماعی و احترام به آن توانستند اولین پایه های تمدن را ایجاد کنند.
اما ویژگی مهم دوم قوانین این است که اساسا این مفهوم بر اساس مفهوم مهمترین تحت عنوان روابط انسانی ایجاد شده است. به بیان ساده تر قانون برای مدیریت و کنترل رابطه یک انسان با انسان دیگر وضع شده است. بنابراین قوانین باید همپا و هم قدرت با روابط انسانی در جوامع پیش بروند. در این صورت می توان گفت که قوانین هم پایه و هم اندازه روابط انسانی در جامعه تعریف می شود.
در روزگاری روابط انسان ها درون قبیله ای محسوب می شود. پس قوانین تعریف شده نیز در محدوده همین قبیله ها وضع می شدند. اما رفته رفته با گسترش روابط انسانی و پیچیده تر شدن آن ها کاملا طبیعی است که قوانین وضع شده نیز پیچیده تر و مبهم تر شود.
کافی است به دنیای اطراف خودتان نگاه کنید. روابط دنیای امروز به اندازه ای گسترده و پیچیده است که جهانی به این بزرگی را به دهکده ای تبدیل کرده است که همه انسان ها در آن با هم در ارتباط هستند. این حجم گسترده از ارتباطات اجتماعی باعث شده است که اساسا قانون گذار با چالش های جدیدی رو به رو شود و ناخواسته این چالش ها وارد محدوده قوانین شود. از این روست که امروز قوانین نه تنها در ایران بلکه در تمام جهان به عنوان یک مفهوم تخصصی و پیچیده محسوب می شود. یعنی با وجود این که هر فرد در هر اجتماع باید از قوانین مربوط به خود آگاه باشد و بداند که در هر قدم چه موارد قانونی وجود دارد اما اساسا این مفاهیم به اندازه ای سخت و پیچیده شده است که نمی توان این انتظار را از عموم افراد جامعه داشت. حال سوال مهم این است که چگونه می توانیم این چالش را برطرف کنیم؟
وکیل تلفنی پاسخی به نیازهای جامعه امروز
تا به این جا با دو مفهوم کاملا اساسی آشنا شدیم. اول این که جوامع پیشرفته نگاه پیشگیرانه به وکیل و مفهوم آن دارند و از وکیل به عنوان یک عامل آگاهی دهنده استفاده می کنند و نکته دوم این است که امروز قوانین به اندازه ای پیچیده و سخت شده است که اساسا نمی توان این انتظار را داشت که عموم افراد جامعه با حقوق خود و دیگران در جامعه آشنایی داشته باشند و بر اساس آن بتوانند قدم های خودشان را بردارند.
این دو مفهوم در کنار یک دیگر ما را به این نقطه می رساند که برای رسیدن به یک جامعه سالم با تعارضات قانونی کم و متناسب با توان دولتی و قضایی لازم است که افراد جامعه یاد بگیرند از وکیل در تمام مراحل زندگی خود استفاده کنند. استفاده از یک وکیل در تمامی مراحل مهم زندگی اجتماعی و شغلی نیاز به فرهنگ سازی اجتماعی دارد. یکی از ابعاد مهم این فرهنگ سازی در دسترس بودن وکلا است.
به بیان ساده تر باید وکیل به عنوان یک ابزار سازنده در لحظه لحظه اجتماعی و در تمامی ابعاد جامعه حضور داشته باشد. این حضور باید به نحوی باشد که دسترسی به آن برای تمامی افراد جامعه از عامی ترین تا بالاترین درجه شهروندی به سادگی وجود داشته باشد. در جوامع پیشرفته برای حل این مسئله از مفهومی تحت عنوان وکیل تلفنی یا وکیل آنلاین استفاده می شود.
مشاوره حقوقی تلفنی چیست؟
شاید برای شما سوال پیش آمده باشد که اساسا وکیل تلفنی و مشاوره حقوقی غیر حضوری چیست و چه کارکردی می تواند در جامعه داشته باشد؟
بگذارید کمی ساده تر صحبت کنیم. شما در شهری مانند تهران که برای رفتن از یک نقطه به نقطه ای دیگر به اندازه یک مسافرت نیم روزی باید زمان بگذارید. اگر شما در این شهر نیاز باشد یک کار اداری یا دولتی انجام دهید حداقل یک روز کاری خودتان را باید از دست بدهید تا بتوانید این کار اداری را انجام دهید. در این چنین شهرهایی که هر روز به تعداد آن ها اضافه می شود نمی توان انتظار داشت که یک فرد بخواهد برای هر قدم و هر اقدامی سراغ یک وکیل برود.
همانطور که گفتیم یکی از قدم های اصلی برای ایجاد فرهنگ و ترویج استفاده از وکیل در دسترس بودن آن است. در این چنین شهرهایی که نمی توان انتظار داشت یک فرد هر روز یا هر ماه سراغ یک وکیل برود استفاده از وکیل تلفنی می تواند گزینه بسیار مناسبی باشد.
در واقع شما با استفاده از وکیل تلفنی همان اطلاعات مورد نیاز خودتان را به دست می آورید که در یک ملاقات حضوری به دست می آورید. یعنی شما با یک تلفن ساده می توانید مسئله خودتان را بیان کنید و از وکیل خود بخواهید که بهترین نقشه راه قانونی مورد نظر را به شما بدهد.
نکته مهم و قابل توجه اینجاست که اصولا این سوال ایجاد می شود که آیا وکیل تلفنی قدرتی برابر با قدرت یک وکیل حضوری و دادگاهی را دارد؟ با وجود این که وکیل تلفنی در ایران تازه راه اندازی شده و کم کم در حال باز کردن جای خود میان مردم است اما باید اذعان کرد که وکیل تلفنی از قوی ترین و بهترین وکلای ایران بهره می برد. بنابراین این موضوع را می توان از درصد بالای مراجعات و استفاده کنندگان از این سیستم دانست. پس شما به جای این که بخواهید ساعت ها در ترافیک رفت و برگشت باشید و یا این که بخواهید ریسک کنید و بدون اطلاعات قانونی وارد عمل شوید بهتر است به یک وکیل تلفنی اعتماد کنید و از او راهنمایی بخواهید. این نکته ای است که می تواند برای شما مفید و البته کامل باشد.
The post وکیل تلفنی appeared first on گروه وکلای پارسا.