نکات تغذیه ای برای رفع تشنگی در ایام روزه داری مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، با اشاره به اهمیت تغذیه صحیح در ایام روزه‌داری، بر کاهش مصرف نمک، آجیل‌های شور و نوشیدنی‌های مدر مانند چای و قهوه تأکید و بیان کرد که برای جلوگیری از تشنگی در طول روز، مصرف سبزیجات، میوه‌ها و مواد غذایی حاوی آب افزایش یابد و از زیاده‌روی در مصرف پروتئین در وعده سحری پرهیز شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *