اعسار از پرداخت دیه و شرایط آن

اعسار از پرداخت دیه و شرایط آن اعسار از پرداخت دیه و شرایط آن
اعسار از پرداخت دیه چه شرایطی دارد؟ مهمترین نکات اعسار از پرداخت دیه چیست؟ اعسار از پرداخت دیه در چه شرایطی امکان پذیر است؟ دادخواست اعسار از پرداخت دیه چیست؟ چه زمانی از اعسار از پرداخت دیه استفاده می شود؟ آیا هر کسی می تواند از اعسار از پرداخت دیه استفاده کند؟ نحوه محاسبه اعسار از پرداخت دیه چگونه است؟ مهلت قانونی اعسار از پرداخت دیه چقدر است؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص اعسار از پرداخت دیه چیست؟ مرجع تصمیم گیری کننده در خصوص اعسار از پرداخت دیه کدام نهاد است؟
اعسار از پرداخت دیه یکی از مهمترین مفاهیمی است که در دادگاه های کیفری مورد بررسی قرار می گیرد. مسئله ای که وجود دارد این است که دیه به عنوان یک دین مالی شناخته می شود و فرد محکوم مکلف به پرداخت دیه است. در بسیاری از موارد دیه قابل تبدیل نبوده و فرد حتی با وجود زندانی شدن نیز مجبور به پرداخت آن است. از این رو در چنین شرایطی اعسار از پرداخت دیه مطرح می شود.
اعسار در لغت به معنای تنگ دستی و ناتوانی است. بنابراین زمانی که مفهوم اعسار از پرداخت دیه مطرح می ..

احاله چیست؟

احاله چیست؟ احاله چیست؟
احاله به چه معنی است؟ چه زمانی از احاله استفاده می شود؟ احاله در آیین دادرسی کیفری به چه معنی است؟ احاله در آیین دادرسی مدنی به چه معنی است؟ تفاوت های احاله در قانون حقوقی و کیفری چیست؟ آیا طرفین دعوی می توانند درخواست احاله داشته باشند؟ قانون در چه شرایطی اجازه استفاده از احاله را داده است؟ مهمترین نکات مربوط به احاله چیست؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص احاله چیست؟ کدام نهاد می تواند در خصوص احاله تصمیم گیری کند؟
احاله یکی از عناصر و ابزارهای قانونی در نحوه رسیدگی به دعاوی حقوقی یا کیفری محسوب می شود. این عنصر یا ابزار مهم در قانون جزو استثناها محسوب می شود. بنابراین تنها در شرایط خاص و محدودی امکان استفاده از آن وجود دارد. اما چرا؟ احاله در لغت به معنی ارجاع دادن است. بنابراین اگر یک دادگاه ( حقوقی یا کیفری) دعوی را به دادگاهی هم ارزش و هم عرض ارجاع دهد به این عمل احاله گفته میشود.
اصلی ترین مسئله یا مفهومی که در این خصوص وجود دارد، صلاحیت دادگاه برای رسیدگی به یک دعوی است. در واقع در دعاوی حقوقی و دعاوی کیفری قوانین و ملاحظات خاصی برای انتخاب یک ..

ممنوع الخروجی چک برگشتی

ممنوع الخروجی چک برگشتی ممنوع الخروجی چک برگشتی در قانون
ممنوع الخروجی چک برگشتی به چه معنی است؟ راهکار ممنوع الخروجی چک برگشتی چیست؟ کارکرد ممنوع الخروجی چک برگشتی چیست؟ چه زمانی می توانیم از ممنوع الخروجی چک برگشتی استفاده کنیم؟ مهمترین کارکرد وکیل پایه یک دادگستری در خصوص ممنوع الخروجی چک برگشتی چیست؟ چرا از ممنوع الخروجی چک برگشتی استفاده می شود؟ مراجع تصمیم گیرنده در خصوص ممنوع الخروجی چک برگشتی کدام است؟ مهمترین شرایط ممنوع الخروجی چک برگشتی چیست؟ چه مدارکی برای ممنوع الخروجی چک برگشتی لازم است؟
ممنوع الخروجی چک برگشتی یکی از شرایط و ابزارهایی است که به صاحب چک این قدرت را می دهد که بتواند تا زمان وصول چک مانع از خروج از کشور صادر کننده چک شود. چرا که قانون بدین شکل تصور می کند که ممکن است فرد صادر کننده چک با کشور بازنگردد و به نوعی اقدام به فرار کند. از طرف دیگر عدم پرداخت چک نیز جرمی محسوب نمی شود که بتوان به صورت بین المللی آن را پیگیری کرد. همه این موارد باعث شده است که قانون به کمک ممنوع الخروجی چک برگشتی عملا این مسئله را در محدوده اجتماعی داخلی نگه داشته است.
اما سوالی..

وکیل رباخواری

وکیل رباخواری وکیل رباخواری
وکیل رباخواری چه کسی است؟ وکیل رباخواری چه کارکردی دارد؟ وکیل رباخواری چه کارایی دارد؟ چه زمانی از وکیل رباخواری استفاده می شود؟ مهمترین کارکرد وکیل رباخواری چیست؟ وکیل رباخواری چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟ مهمترین عناصر کاری در خصوص وکیل رباخواری چیست؟ آیا وکیل رباخواری یک وکیل حقوقی است؟ آیا وکیل رباخواری در حوزه کیفری فعالیت می کند؟ اهمیت وکیل رباخواری چیست؟ چه انتظاراتی می توانیم از یک وکیل رباخواری داشته باشیم؟ برای انتخاب وکیل رباخواری باید به چه موارد توجه کنیم؟ بهترین وکیل رباخواری کیست؟ بهترین وکیل رباخواری چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
وکیل رباخواری یکی از مهمترین وکلا در حوزه اقتصادی و البته کیفری محسوب میشود. در واقع رباخواری از نظر حقوقی و کیفری آثار متعددی دارد. نکته مهمی که در خصوص رباخواری وجود دارد این است اساسا این مسئله در شرع و اسلام به صورت مستقیم عنوان شده است. بنابراین برای بررسی مسئله رباخواری باید آن را از دید حقوقی، کیفری و اسلامی مورد بررسی قرار دهیم.
بنابراین برای این که بتوانیم بهتر با کارکرد وکیل رباخواری آشنا شویم باید رب..

فرق شرکت حقیقی و حقوقی

فرق شرکت حقیقی و حقوقی فرق شرکت حقیقی و حقوقی
شرکت حقیقی و حقوقی به چه مواردی تقسیم می شوند؟ شرکت حقیقی و حقوقی در اصطلاح به چه نوع شرکتهایی می گویند؟ شرکت حقیقی و حقوقی برای چه کاربرد هایی است؟ آیا شما نیز تاکنون به سراغ شرکت حقیقی و حقوقی رفته اید؟ در مورد کاربردهای شرکت حقیقی و حقوقی اطلاع دارید؟ مزایا و معایب شرکت حقیقی و حقوقی را می دانید؟ شرکت حقیقی و حقوقی چه تفاوت ها و شباهت هایی با یکدیگر دارد؟ آیا یک وکیل پایه یک دادگستری می تواند دعاوی مربوط به شرکت حقیقی و حقوقی را مورد حل فصل قرار دهد؟ امروزه چه کسانی می توانند به سراغ تاسیس شرکت حقیقی و حقوقی بروند؟
شرکت حقیقی و حقوقی دارای تفاوت ها و شباهت های مختلفی هستند که قبل از تاسیس هر یک از آنها باید در مورد آن ها آگاهی داشت. شما باید این موضوع را بدانید که هر یک از شرکت حقیقی و حقوقی دارای تفاوت ها و شباهت های مختلفی با یکدیگر هستند که باید آنها را مورد شناسایی قرار داد تا بتوان اقدامات مناسبی را در راستای فعالیت در این مجموعه ها انجام داد. بهترین راهی که میتوان از طریق آن به سراغ آشنایی دقیق با شرکت حقیقی و حقوقی رفت و از بوجو..

شرایط گرفتن حقوق بعد از فوت همسر

شرایط گرفتن حقوق بعد از فوت همسر شرایط گرفتن حقوق بعد از فوت همسر بر اساس قانون
گرفتن حقوق بعد از فوت همسر چیست؟ مهمترین شرایط گرفتن حقوق بعد از فوت همسر چیست؟ مهمترین نکات و شرایط گرفتن حقوق بعد از فوت همسر چیست؟ گرفتن حقوق بعد از فوت همسر چه مراحلی دارد؟ اساسی ترین نکات گرفتن حقوق بعد از فوت همسر چیست؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص گرفتن حقوق بعد از فوت همسر چیست؟ شرایط نقض گرفتن حقوق بعد از فوت همسر چیست؟ در چه صورتی امکان گرفتن حقوق بعد از فوت همسر وجود دارد؟ میزان گرفتن حقوق بعد از فوت همسر چقدر است؟ شرایط گرفتن حقوق بعد از فوت همسر در قانون تامین اجتماعی چیست؟ شرایط گرفتن حقوق بعد از فوت همسر در قانون استخدامی کشور چیست؟
گرفتن حقوق بعد از فوت همسر یکی از مهمترین مواردی است که بعد از فوت متوفی باید مورد بررسی قرار بگیرد. بر خلاف چیزی که بسیاری از عموم افراد جامعه فکر می کنند قانون ارث در خصوص حقوق مالی و مستمری فرد متوفی تصمیم گیری نمی کند. بنابراین تنها مرجع تصمیم گیری کننده در این خصوص قوانین بیمه ای کشور است.
در کلام ساده تر با توجه به این که قانون تامین اجتماعی مر..

چگونه حکم تخلیه بگیریم؟

چگونه حکم تخلیه بگیریم؟ چگونه حکم تخلیه بگیریم؟
حکم تخلیه چیست؟ از چه راهی برای گرفتن حکم تخلیه اقدام کنیم؟ آیا شما یز تا کنون با جریانات مربوط به حکم تخلیه روبرو شده اید و در مورد آن اطلاعات لازم را بدست آورده اید؟ آیا عموم مردم میتوانند به راحتی حکم تخلیه را اخذ کنند؟ حکم تخلیه دارای چه جریان قضایی است؟ حکم تخلیه در شرایط عادی شامل چه نکات قانونی و حقوقی می شود؟ حکم تخلیه را باید از طریق کدام مرجع ذیصلاح دریافت کرد؟ ایا کم تخلیه دارای ارزش قانونی است؟
حکم تخلیه یکی از ان دسته مسائل و مباحثی است که امروزه افراد بسیار زیادی در مورد آن صحبت می کنند و حتی اگر به مراجع ذی صلاح قانونی نیز دقت کنید متوجه میشوید که تا چه حد این موضوع دارای اهمیت است و افراد تا چه اندازه درگیر آن هستند. به همین دلیل نیز به تمامی کسانی که با این موضوعات و مسائل و دست و پنجه نرم می کنند توصیه می شود که برای آگاهی کسب اطلاعات بیشتر در این حوزه به سراغ یک فرد متخصص بروند و از او کمک بگیرند تا میزان ابهامات و چالش های ذهنی آنها تا حد زیادی کاهش پیدا کند و بتوانند اقدامات صحیحی را رد راستای احقاق حقوق خود انجام د..

تحصیل دلیل در امور کیفری در قانون

تحصیل دلیل در امور کیفری در قانون تحصیل دلیل در امور کیفری در قانون
تحصیل دلیل در امور کیفری چگونه است؟ شرایط تحصیل دلیل در امور کیفری چیست؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص تحصیل دلیل در امور کیفری چیست؟ مهمترین شرایط تحصیل دلیل در امور کیفری چیست؟ نظر قانون در خصوص تحصیل دلیل در امور کیفری چیست؟ آیا قاعده منع برای تحصیل دلیل در امور کیفری وجود دارد؟ تحصیل دلیل در امور کیفری به چه معنی است؟ چه زمانی دادگاه یا دادسرا امکان تحصیل دلیل در امور کیفری را دارند؟ تحصیل دلیل در امور کیفری و امور حقوقی چه تفاوت هایی نسبت به یک دیگر دارد؟
تحصیل دلیل در امور کیفری یکی از چالش های خاص قانون کیفری ایران محسوب می شود. در واقع تحصیل دلیل توسط مراجع قضایی می تواند به نوعی ناقض بی طرفی این مرجع محسوب شود. از این رو در بسیاری از موارد قانون مانع از تحصیل دلیل در امور حقوقی شده است. اما این موضوع در خصوص امور کیفری کمی متفاوت است. علت اصلی آن را شاید بتوان در چارچوب و بنیاد امور حقوقی و کیفری دانست.
در کلام ساده تر مسئله ای که وجود دارد این است که دادگاه یا مرجع رسیدگی کننده به دعوی تنها مکلف ..

اظهارنامه را چگونه ارسال کنیم؟

اظهارنامه را چگونه ارسال کنیم؟ اظهارنامه را چگونه ارسال کنیم؟
اظهارنامه چیست؟ چه زمانی از اظهارنامه استفاده می شود؟ مهمترین نکاتی که در خصوص اظهارنامه وجود دارد چیست؟ اظهارنامه را چگونه تنظیم کنیم؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص اظهارنامه چیست؟ در تدوین اظهارنامه باید به چه نکاتی توجه کرد؟ مزایای اظهارنامه چیست؟ معایب اظهارنامه چیست؟ اظهارنامه چه کارکردی می تواند داشته باشد؟ آیا در دعوی می توان از اظهارنامه استفاده کرد؟ روش ارسال اظهارنامه چیست؟ آیا امکان ارسال الکترونیکی اظهارنامه وجود دارد؟
اظهارنامه یک نوع مسیر قانونی برای درخواست مطالبه بدون ورود به دعوی است. در کلام ساده تر خواهان می تواند بدون این که دادخواستی ارائه دهد به واسطه قانون درخواست خود را به خوانده اطلاع دهد. در واقع اگر بخواهیم ساده تر توضیح دهیم اظهارنامه آخرین مسیر و راه حل برای اتمام تعارض و دعوی محسوب می شود. اما این کارکردی است که قانون برای این ابزار مهم در نظر گرفته است.
در عمل اظهارنامه به عنوان یک مدرک و استدلال بسیار مهم و کاربردی محسوب می شود. به طور کلی خواهان در دادگاه می تواند با در دست داشتن..

جرم انتسابی چیست؟

جرم انتسابی چیست؟ جرم انتسابی چیست؟
جرم انتسابی به چه معنی است؟ چه زمانی از جرم انتسابی استفاده می شود؟ مهمترین نکات مربوط به جرم انتسابی چیست؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص جرم انتسابی چیست؟ چه زمانی باید از جرم انتسابی استفاده کرد؟ در کدام دادگاه از جرم انتسابی استفاده می شود؟ جرم انتسابی توسط کدام نهاد قضایی صادر می شود؟ آیا صدور جرم انتسابی به معنی اثبات جرم است؟ شرایط رهایی از جرم انتسابی چیست؟ نظر قانون در خصوص جرم انتسابی چیست؟
جرم انتسابی را اگر بخواهیم ساده و صریح توضیح دهیم می توانیم اینگونه بیان کنیم که جرم یا اتهامی است که به فرد داده می شود و این جرم تا زمان پایان دادرسی به عنوان جرم انتسابی برای فرد محسوب می شود. با اثبات جرم و تعیین مجازات و محکومیت جرم انتسابی اثبات و فرد به عنوان مجرم شناخته می شود. بنابراین اولین نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که بر اساس جرم انتسابی نمی توان فردی را مجرم دانست. جرم انتسابی باعث می شود که فرد به عنوان یک متهم در مراحل دادرسی و کیفری حضور داشته باشد.
نکته دیگری که باید به آن توجه داشته باشید این است که در اب..

انفساخ قرارداد در قانون

انفساخ قرارداد در قانون انفساخ قرارداد در قانون
انفساخ قرارداد به چه معنی است؟ انفساخ قرارداد چه کارکردی دارد؟ مهمترین نکات انفساخ قرارداد چیست؟ در چه شرایطی از انفساخ قرارداد استفاده می شود؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص انفساخ قرارداد چیست؟ مرجع قضایی تصمیم گیری کننده در خصوص انفساخ قرارداد کدام نهاد است؟ مهمترین کارکرد انفساخ قرارداد چیست؟ در خصوص کدام قراردادها از انفساخ قرارداد استفاده می شود؟ مزایای انفساخ قرارداد چیست؟ معایب انفساخ قرارداد چیست؟ چرا از انفساخ قرارداد استفاده می شود؟
انفساخ قرارداد یکی از شرایط انحلال قرارداد محسوب می شود. در واقع اگر بخواهیم انفساخ قرارداد را به شکل کاملا ساده و صریح توضیح دهیم می توانیم اینگونه بیان کنیم که انفساخ زمانی ایجاد می شود که یکی از طرفین اهلیت ادامه قرارداد را از دست بدهد و یا شرایطی ایجاد شود که در اختیار طرفین نبوده و آن ها را مجبور به انحلال قرارداد کند.
اما سوالی که وجود دارد این است که آیا انفساخ در خصوص تمامی قراردادها اعمال می شود؟ و از چه شرایطی برخوردار است؟ برای پاسخ به این سوال باید ابتدا با انواع قراردادها و ..

مراحل تنفیذ وصیت نامه در قانون

مراحل تنفیذ وصیت نامه در قانون مراحل تنفیذ وصیت نامه در قانون
تنفیذ وصیت نامه چیست؟ تنفیذ وصیت نامه به چه معنی است؟ شرایط تنفیذ وصیت نامه چیست؟ مراحل تنفیذ وصیت نامه چیست؟ در چه شرایطی امکان تنفیذ وصیت نامه وجود دارد؟ مهمترین نکات مربوط به تنفیذ وصیت نامه چیست؟ بهترین شرایط تنفیذ وصیت نامه چیست؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص تنفیذ وصیت نامه چیست؟ مرجع تصمیم گیری کننده در خصوص تنفیذ وصیت نامه کدام است؟ ساده ترین روش تنفیذ وصیت نامه چیست؟
تنفیذ وصیت نامه یکی از شرایط حقوقی و قانونی در جامعه محسوب می شود. اگر بخواهیم ساده تنفیذ وصیت نامه را توضیح دهیم می توانیم اینگونه بیان کنیم که تنفیذ وصیت نامه به حالتی گفته می شود که وصیت نامه به دستور دادگاه و قانون اجرایی می شود. بنابراین به اجرایی شدن وصیت نامه تنفیذ وصیت نامه گفته می شود. حال سوالی که ما می خواهیم به آن پاسخ دهیم این است که شرایط تنفیذ و مراحل آن چیست؟ به نوعی دادگاه بر اساس چه مراحلی اجازه اجرایی شدن تنفیذ وصیت نامه را می دهد؟
برای این که بتوانیم به این دست از سوالات پاسخ دهیم لازم است که ابتدا با مفهوم و شرایط وصیت ..

خروج از کشور دختر مجرد چگونه است؟

خروج از کشور دختر مجرد چگونه است؟ خروج از کشور دختر مجرد چگونه است؟
خروج از کشور دختر مجرد چگونه امکان پذیر است؟ شرایط خروج از کشور دختر مجرد چیست؟ مهمترین نکات خروج از کشور دختر مجرد چیست؟ بهترین شرایط خروج از کشور دختر مجرد چیست؟ اجازه خروج از کشور دختر مجرد با کیست؟ آیا برای خروج از کشور دختر مجرد نیاز به اذن پدر است؟ شرایط خروج از کشور دختر مجرد با یک زن متاهل چیست؟ خروج از کشور دختر مجرد باکره چیست؟ خروج از کشور دختر مجرد ( زن ) چیست؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص خروج از کشور دختر مجرد چیست؟
خروج از کشور دختر مجرد از مهمترین شرایط قانونی است که در بخش حقوقی به آن پرداخته می شود. به طور کلی و بر اساس یک اصل قانونی تمامی افرادی که در کشور زندگی می کنند و تابعیت ایرانی دارند می توانند از کشور خارج شوند، مگر کسانی که اهلیت نداشته باشند. همچنین زنان متاهل نیز بدون اذن شوهر یا ولی خود نمی تواند از کشور خارج شود.
آن چیزی که در این مقاله به آن می پردازیم، مسئله خروج از کشور دختران مجرد است. همانطور که می دانید اهلیت در قانون شامل سه شرط عقل، بلوغ و رشد می شود. بلوغ برای پسرا..

تهدید تلفنی و ضبط صدا از دید قانون

تهدید تلفنی و ضبط صدا از دید قانون تهدید تلفنی و ضبط صدا از دید قانون
تهدید تلفنی و ضبط صدا به چه معنی است؟ مهمترین شرایط تهدید تلفنی و ضبط صدا چیست؟ مسیر اثبات تهدید تلفنی و ضبط صدا چیست؟ تهدید تلفنی و ضبط صدا چه مجازاتی دارد؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص تهدید تلفنی و ضبط صدا چیست؟ تهدید تلفنی و ضبط صدا چگونه اثبات می شود؟ چه زمانی تهدید تلفنی و ضبط صدا جرم محسوب می شود؟ نظر قانون در خصوص تهدید تلفنی و ضبط صدا چیست؟
تهدید تلفنی و ضبط صدا از نظر قانون دو فعل کاملا مجزا محسوب می شود. از این رو ما نیز در این مقاله به ناچار تهدید تلفنی و ضبط صدا را باید به شکل جدا از هم مورد بررسی قرار دهیم. اما اگر بخواهیم ساده تر این مسئله را بیان کنیم در نهایت می خواهیم بدانیم تهدید تلفنی و ضبط صدا در مجموع چه مجازاتی دارد؟ در کلام ساده تر می خواهیم بدانیم آیا فردی که واسطه ضبط صدا فردی دیگر را تهدید می کند، مرتکب جرم شده است؟ اگر پاسخ مثبت است چه مجازاتی در انتظار این فرد است؟
همانطور که گفتیم ضبط صدا و تهدید تلفنی دو مفهوم جدا از هم محسوب می شود. بنابراین ما سه رکن اساسی جرم که شامل رک..

اقدامات لازم بعد از تصادف جرحی

اقدامات لازم بعد از تصادف جرحی اقدامات لازم بعد از تصادف جرحی از دید قانون
اقدامات لازم بعد از تصادف جرحی چیست؟ مهمترین اقدامات لازم بعد از تصادف جرحی کدام است؟ کارکرد اقدامات لازم بعد از تصادف جرحی از دید قانون چیست؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص اقدامات لازم بعد از تصادف جرحی چیست؟ انجام صحیح اقدامات لازم بعد از تصادف جرحی چه تاثیری در ادامه روند قضایی آن دارد؟ مهمترین شرایط و اقدامات لازم بعد از تصادف جرحی چیست؟
اقدامات لازم بعد از تصادف جرحی از جمله دانش و اطلاعاتی است که بهتر است همه افراد جامعه نسبت به آن آگاهی داشته باشند. به نوعی اگر بخواهیم ساده تر بیان کنیم تصادفات وسایل موتوری از جمله اتفاق های محتمل در جامعه از جمله در ایران محسوب می شود. روزانه چند هزار تصادف در ایران رخ می دهد که متاسفانه درصدی از آن با جراحت یا فوت سرنشینان و یا عابرین همراه است. از این رو اگر بخواهیم کمی منطقی به این موضوع نگاه کنیم می توانیم اینگونه بیان کنیم که احتمال برخورد شما با این اتفاق به عنوان زیان دیده و یا مقصر چندان کم نیست. از این رو بهتر است که اقدامات لازم بعد از تصادف جرحی را..

فرق جرم قابل گذشت و غیر قابل گذشت

فرق جرم قابل گذشت و غیر قابل گذشت فرق جرم قابل گذشت و غیر قابل گذشت
جرم قابل گذشت و غیر قابل گذشت به چه معنی است؟ تفاوت جرم قابل گذشت و غیر قابل گذشت در چه مواردی است؟ شباهت های جرم قابل گذشت و غیر قابل گذشت در چیست؟ کارکرد جرم قابل گذشت و غیر قابل گذشت در قانون چیست؟ جرم قابل گذشت و غیر قابل گذشت چه تاثیری در روند دادرسی دارد؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص جرم قابل گذشت و غیر قابل گذشت چیست؟ فرق جرم قابل گذشت و غیر قابل گذشت چیست؟
جرم قابل گذشت و غیر قابل گذشت یکی از انواع مهم دسته بندی جرم در قانون کیفری ایران محسوب می شود. به طور کلی می توانیم اینگونه بیان کنیم که قابل گذشت یا غیر قابل گذشت بودن جرم تاثیر مهمی در روند دعوی و دادرسی خواهد داشت. اگر بخواهیم ساده بیان کنیم جرایم قابل گذشت بر اساس شکایت شاکی خصوصی آغاز می شود و یا گذشت شاکی این پرونده مختومه می شود. اما در صورتی که جرم غیر قابل گذشت باشد، بدون داشتن شاکی خصوصی نیز امکان پیگیری جرم وجود دارد. این را می توانیم از مهمترین ویژگی ها و تفاوت های جرم قابل گذشت و غیر قابل گذشت دانست.
توجه داشته باشید که قانونگذار ب..

افزایش خواسته چیست؟

افزایش خواسته چیست؟ افزایش خواسته چیست؟
افزایش خواسته به چه معنی است؟ افزایش خواسته چه کارکردی دارد؟ چه زمانی امکان استفاده از افزایش خواسته وجود دارد؟ بهترین راه افزایش خواسته چیست؟ افزایش خواسته در کدام دادگاه قابل طرح است؟ چرا افزایش خواسته اهمیت دارد؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص افزایش خواسته چیست؟ مهمترین عناصر تاثیرگذار در افزایش خواسته چیست؟ افزایش خواسته چه تاثیری در هزینه دادرسی دارد؟ آیا در جریان دادرسی کیفری نیز افزایش خواسته وجود دارد؟ شرایط استفاده از افزایش خواسته چیست؟
افزایش خواسته یک ابزار قانونی است که در شرایط خاص امکان استفاده از آن وجود دارد. بر اساس این ابزار خواهان می تواند خواسته قانونی خود را از دادگاه افزایش دهد. بنابراین دادگاه در صورت قبول این افزایش، هم باید به خواسته اولیه و هم به خواسته ثانویه خواهان رسیدگی کند و خوانده نیز باید در قبال همه این خواسته ها پاسخگو باشد.
به طور مثال فردی در جریان خلع ید از دادگاه درخواست خروج فرد از ملک را دارد. اما بعد از ارائه دادخواست متوجه می شود که فرد تخریب های گسترده ای در ملک ایجاد کرده است. بنابراین خو..

قرار کفالت کیفری چیست؟

قرار کفالت کیفری چیست؟ قرار کفالت کیفری چیست؟
قرار کفالت کیفری به چه معنی است؟ قرار کفالت کیفری چه کارکردی دارد؟ مهمترین شرایط قرار کفالت کیفری چیست؟ چه زمانی از قرار کفالت کیفری استفاده می شود؟ در چه مرحله ای قرار کفالت کیفری صادر می شود؟ قرار کفالت کیفری توسط کدام نهاد صادر می شود؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص قرار کفالت کیفری چیست؟ قرار کفالت کیفری در قانون به چه معنی است؟ شرایط قانونی و کیفری قرار کفالت کیفری چیست؟ چه زمانی می توان از قرار کفالت کیفری استفاده کرد؟
قرار کفالت کیفری یکی از ابزارها و قرارهای تامین در طی مراحل دادرسی کیفری محسوب می شود. به طور کلی معمولا قرار کفالت کیفری توسط دادسرا و در جهت تامین حقوق بزه دیده صادر می شود. بر اساس این قرار کفیل ( شخصی که کفالت متهم را بر عهده گرفته ) برای متهم مشخص می شود و قانون بنا بر ضمانت و اعتبار کفیل امکان آزادی متهم را فراهم می کند. در کلام ساده تر قانون به واسطه قرار کفالت کیفری این اطمینان را حاصل می کند که متهم به مراحل دادرسی باز می گردد. در صورتی که این اتفاق رخ ندهد کفیل به عنوان مسئول باید پاسخگوی غیبت و عدم..

خرید ملک با تفویض وکالت در قانون

خرید ملک با تفویض وکالت در قانون خرید ملک با تفویض وکالت در قانون
خرید ملک با تفویض وکالت به چه معنی است؟ شرایط خرید ملک با تفویض وکالت چیست؟ مهمترین نکات خرید ملک با تفویض وکالت چیست؟ در چه شرایطی امکان خرید ملک با تفویض وکالت وجود دارد؟ معایب خرید ملک با تفویض وکالت چیست؟ مزایای خرید ملک با تفویض وکالت چیست؟ چگونه می توان از خرید ملک با تفویض وکالت استفاده کرد؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص خرید ملک با تفویض وکالت چیست؟ مهمترین نکاتی که در خرید ملک با تفویض وکالت باید رعایت کنیم چیست؟
خرید ملک با تفویض وکالت یکی از روش های نقل و انتقال ملکی در کشور محسوب می شود. اگر بخواهیم ساده و سریع خرید ملک با تفویض وکالت را توضیح دهیم می توانیم اینگونه بیان کنیم که فروشنده با دادن وکالت بلاعزل به خریدار تمامی مراحل سند زدن و انتقال ملک را به وی می سپارد. مهمترین مزیت این روش سرعت در انجام کار است. در واقع به کمک این وکالت نامه خریدار می تواند به تنهایی این مسیر را برود، پس نیاز به هماهنگی و … وجود ندارد. از طرف دیگر فروشنده نیز درگیر این مسیر نمی شود و به زندگی خود ادامه می دهد!
اما..

مجازات استفاده از سلاح سرد در دعوا

مجازات استفاده از سلاح سرد در دعوا مجازات استفاده از سلاح سرد در دعوا
استفاده از سلاح سرد جرم است؟ مجازات استفاده از سلاح سرد چیست؟ شرایط قانونی استفاده از استفاده از سلاح سرد چیست؟ چه مجوزی برای استفاده از سلاح سرد لازم است؟ کارکرد یک وکیل پایه یک دادگستری در خصوص استفاده از سلاح سرد چیست؟ مهمترین شرایط استفاده از سلاح سرد چیست؟ نظر قانونی در خصوص استفاده از سلاح سرد چیست؟ کدام نهاد در خصوص استفاده از سلاح سرد تصمیم گیری می کند؟ آیا استفاده از سلاح سرد در حکم محاربه است؟ آیا استفاده از استفاده از سلاح سرد اعدام دارد؟
استفاده از سلاح سرد یکی از بزه هایی است که در قانون کیفری مورد بررسی قرار می گیرد. در واقع زمانی که یک مفهوم در بخش قانون کیفری مورد بررسی قرار می گیرد بدین معنی است که اساسا این مفهوم یا جرم است یا ارتباط نزدیکی با مفهوم جرم و مجازات دارد. بنابراین می توان حدس زد که قانون استفاده از سلاح سرد را به نوعی جرم تلقی کرده و کاملا انتظار می رود که مجازات خاصی نیز برای آن در نظر گرفته باشد.
اما در خصوص استفاده از سلاح سرد بر خلاف سلاح گرم ابهامات خاصی وجود دارد. در واقع در خص..

سه طلاقه کردن به چه معناست

سه طلاقه کردن به چه معناست سه طلاقه کردن به چه معناست؟
سه طلاقه کردن چیست؟ سه طلاقه کردن چگونه انجام می شود؟ قواعد شرعی مربوط به سه طلاقه کردن چیست؟ آیا تاکنون در مورد سه طلاقه کردن چیزی شنیده اید؟ سه طلاقه کردن در چه مواردی باعث ایجاد مشکل می شود؟ سه طلاقه کردن به چه دلیل جز ممنوعه های دینی است؟ سه طلاقه کردن دارای چه جوانب قانونی است؟ آیا سه طلاقه کردن می تواند باعث از بین رفتن امکان مجدد شود؟ آیا یک وکیل پایه یک دادگستری این توانایی را دارد تا تمامی مباحث مربوط به سه طلاقه کردن را مورد بررسی قرار دهد؟ سه طلاقه کردن در جریان فقهی دارای چه عواقبی است؟
سه طلاقه کردن یکی از ان دسته مسائل مهم و موضوعاتی است که از گذشته تاکنون مورد بحث بررسی حقوقدانان های بسیار زیادی بوده است و شرایط مختلفی را برای آنها بوجود آورده است. به همین دلیل هم به همه افرادی که با سه طلاقه کردن اشنایی دارند توصیه میشود که قبل از اینکه اقدام به ندانسته کاری کردن در ابتدا تمامی اطلاعات و قوانین مربوط به سه طلاقه کردن را بدست آوردند و سپس برای قواعد مربوط به سه طلاقه کردن اقدام کنند.
امروزه برخی از افراد رد جامعه ..